Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκίνησε τις βόλτες το «τρενάκι της Φωτιάς» (video)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια το «Τρενάκι της Φωτιάς» βρίσκεται στην πόλη της Φλώρινας για την περίοδο των εορτών, φιλοδοξώντας να προσφέρει μια διαφορετική νότα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Το τρενάκι θα ταξιδεύει τους επιβάτες - επισκέπτες εντελώς δωρεάν στο ιστορικό κέντρο της Φλώρινας και σε όλο το αστικό μήκος του ποταμού Σακουλέβα, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν το εκπληκτικό φυσικό τοπίο, την τοπική αρχιτεκτονική, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια των Φλωρινιωτών δημιουργών, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», τη Λέσχη Πολιτισμού και την εμπορική αγορά.

Οι αναχωρήσεις θα γίνονται κάθε μια ώρα από την κεντρική πλατεία Γ. Μόδη.

Καθημερινά από 10:00 έως 14-00 και από 17:00 έως 21:00.

Το τρενάκι θα βρίσκεται στη Φλώρινας μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2016.


4 σχόλια:

  1. gia to trenaki lefta brikate.gia ta sxoleia poy den exoyn petreleo den exete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον Δήμο Φλώρινας για το τραινάκι που έφερε για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας. Επιτέλους και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πια σχολεία δεν έχουν πετρέλαιο ρε μπούφο???βρες κάτι άλλο να πεις όχι βλακείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σου πω εγώ λοιπόν κάτι άλλο...Στο 3ο Γυμνάσιο παρακαλάει τους γονείς ο δ/ντης να του καλύψουν λειτουργικές δαπάνες όπως η αγορά φωτοτυπικού .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.