Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Τα εκλογικά κέντρα στη Φλώρινα για τις εκλογές της Ν.Δ.

Με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (Κ.ΕΦ.Ε), και της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής (Ν.ΕΦ.Ε), και σύμφωνα με την Εγκύκλιο Εκλογής Προέδρου του Κόμματος ορίσθηκαν οι χώροι όπου θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία την 20-12-2015 για την ανάδειξη του προέδρου στην Π.Ε Φλώρινας ως εξής:



Οδηγίες προς ψηφοφόρους
Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, για τη διευκόλυνση των φίλων και μελών της Νέας Δημοκρατίας, έχει διαμορφωθεί στην ιστοσελίδα www.nd.gr ειδική ενημερωτική σελίδα με τον τίτλο «Εκλογές Ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», όπου παρέχονται σχετικές πληροφορίες. Στη σελίδα αυτή υπάρχει και η αίτηση επαναβεβαίωσης ή εγγραφής νέου μέλους, που μπορεί να εκτυπωθεί και να συμπληρωθεί.
Σημειώνεται, ότι δικαίωμα συμμετοχής σε ενδεχόμενο δεύτερο γύρο, θα έχουν μόνο όσοι συμμετάσχουν στο πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για θέματα διαδικασίας εκλογών ή άλλων σχετικών πληροφοριών για την ΝΟ.Δ.Ε Φλώρινας : 2385044145, 2385022112,6937207701,6948489262.

10 σχόλια:

  1. Αγνοήστε τους βρε παιδιά μπας και βγει καμιά νέα σοβαρή δεξιά παράταξη. Αυτούς του γλύκανε η εξουσία και δεν πρόκειται να κάνουν δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μοιράσουν σιτάρι με κονιάκ όπως κάνουν στα μνημόσυνα ίσως πάνε οι ελαφροδεξιοδημοκράτες της Φλώροιν@ς να ψηφίσουν κανέναν ......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελλοντικό πρωθυπουργό και πολύ σύντομα. Το ολέθριο αριστεροδεξιό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΡΡΈΙ.

      Διαγραφή
  3. Κοιτάξτε να δείτε κάποιες αναφορές στο θέμα:

    "Το κόστος της συμφωνίας ανέρχεται στις 700 χιλιάδες ευρώ πλέον ΦΠΑ και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Vodafone θα λάβει ως προκαταβολή το 25%, ήτοι τις 175.000 ευρώ συν ΦΠΑ."

    "Η Έξυπνα Συστήματα καταγγέλλει πάντως μεθοδεύσεις προκειμένου να ανατεθεί η διαδικασία στη Vodafone, επικαλούμενη ότι η δική της προσφορά ήταν οικονομικά πιο συμφέρουσα κατά 150.000 ευρώ και πως διασφάλιζε τη διεξαγωγή της εκλογής στις 13 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που ήταν ο αρχικός στόχος των σχετικών συζητήσεων."

    "Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του κόμματος για την εσωκομματική αναμέτρηση της 22ας Νοεμβρίου, στην οποία συμφωνήθηκε το κόστος της διαδικασίας να μην ξεπεράσει τα 700.000 ευρώ. Η σύγκριση ωστόσο με την αντίστοιχη διαδικασία του 2009 και η διαπίστωση των έντονων διαφορών αναφορικά κυρίως με το οικονομικό κόστος προκάλεσαν απορία και έντονο προβληματισμό μιας και το ποσό που διατέθηκε το 2009, με γενικό διευθυντή του κόμματος τον κ. Μενέλαο Δασκαλάκη, είχε αγγίξει τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ -ιδιαίτερα υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα της Ν.Δ., αφού, όπως είναι ήδη γνωστό, πρόκειται για ένα χρεοκοπημένο κόμμα, καθώς τα χρέη ξεπερνούν τα 170 εκατ. ευρώ."

    Και σας λέω ρε μάγκες, γιατί να ψηφίσουμε ένα κόμμα που στην πορεία του κατάφερε να μαζέψει τόσο χρέος; Εδώ δε μπόρεσαν ένα κόμμα να συντηρήσουν, θα βγάλουν τη χώρα από τη κρίση;;;
    Αυτοί θέλουν την ασυλία για να μην πληρώσουν και να τα καλύπτουν από την κρατική επιχορήγηση. Σας καλώ να τους αγνοήσετε, να χάσουν τα προνόμιά τους, ώστε από τα χρέη τους να πάνε φυλακή αφού δε πάνε από τα άλλα που κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ενημερωμένο σε βρίσκω..... Το επόμενο παραμύθι σου πότε θα εκδοθεί;;;;

      Διαγραφή
    2. @9:05 (απάντα και σε αυτό τα παραμύθι, γιατί η αλήθεια πονάει)

      Εσύ φίλε μου πως κρίνεις ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει εσωκομματικές εκλογές με την ίδια εταιρία που επί κυβερνήσεώς της βγήκε το σκάνδαλο με τις υποκλοπές;

      Προσωπικά αν το έκανε κάποιος σε μένα θα τον εξαφάνιζα, δεν θα τον έπαιρνα για δουλειά...

      Διαγραφή
    3. 12:36 γράφεις ένα σωρό ανακρίβειες και τις θεωρείς σαν βάση για να στηρίξεις τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και καταλαβαίνω τον πανικό σου.

      Διαγραφή
    4. Ανακρίβειες; Ψάξτα και μόνος σου. Μη περιμένεις να στα πουν τα μεγάλα κανάλια!

      Και εδώ είναι το γελοίο! Δεξιός είμαι φίλεεε! Αλλά η ΝΔ δεν κάνει πια για δεξιά. Όχι ότι υπάρχει και κάτι πιο σοβαρό απαραίτητα αυτή τη στιγμή, αλλά όσο δε φύγει η ΝΔ από το προσκήνιο χαΐρι δε θα δούμε. Πρέπει να ανασυνταχθεί ο δεξιός χώρος!

      Διαγραφή
  4. 700,000 ήταν η συμφωνία με την προηγούμενη εταιρία. Τώρα δόθηκαν (νομίζω) 100,000 παραπάνω αλλά επιλέχτηκε (?) εταιρία με όνομα για σιγουριά. Το τσιράκι του Τζιτζικώστα (Παπαμιμίκος) έβαλε μέσα το κόμμα. Για να βγουν τα έξοδα πρέπει να πάμε (θα πάω αλλά με ενστάσεις) περίπου 250,000 μέλη και φίλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.