Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο για την υγεία ζητούν σύμβουλοι της μειοψηφίας

Μετά την άρνηση του Περιφερειάρχη κου Καρυπίδη να εισάγει το θέμα της υγείας στη Δυτική Μακεδονία σε έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με πρωτοβουλία των Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «Συμμαχία Των Πολιτών Για Τη Δυτική Μακεδονία" με επικεφαλής τον κο Γιώργο Δακή και του συνδυασμού "Ελπίδα" με επικεφαλής την κα Ζεμπιλιάδου Γεωργία προέβησαν στη συλλογή των απαιτούμενων υπογραφών, προκειμένου το θέμα να έρθει για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Το αίτημα υποστήριξαν επίσης με ξεχωριστή δήλωσή τους και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΉ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με επικεφαλής τον κο Βήττα Ιωάννη.

Ακολουθεί το κείμενο του αιτήματος των συνδυασμών "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙA" και "ΕΛΠΙΔΑ" όπως κατατέθηκε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου
Κύριε Πρόεδρε,
μετά την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ της 9ης Δεκεμβρίου, με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα του «Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης» που είχε ως μοναδικό αίτημα τη διασφάλιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζοντας και τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, όσο και συνολικά όλες οι Νοσοκομειακές Μονάδες της Περιφέρειας, λόγω έλλειψης κυρίως ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ζητήματα που ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ζητούμε:
ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων θεσμικών Φορέων.
Στο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο ζητούμε να προσκληθεί για να ενημερώσει για τον προγραμματισμό του Υπουργείου, εκπρόσωπος του Υπουργού Υγείας καθώς και ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ.
 
Με εκτίμηση
1. Δακής Γεώργιος
2. Ζεμπιλιάδου Γεωργία
3. Σόκουτης Ιωάννης
4. Σαββόπουλος Δημήτριος
5. Βόσδου Σωτήριος
6. Γιάτσιος Ιωάννης
7. Σβώλης Γεώργιος
8. Μαργαρίτης Γεώργιος
9. Κιοσές Ιωάννης
10. Ζήδρου-Γρηγοριάδου Αλίκη
11. Κανδύλη – Μυκωνιάτη Αγνή
12. Κουρκούτας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.