Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για την ιστορία του 3ου γυμνασίου Φλώρινας (video)

Στα τέλη Νοεμβρίου, το 3ο γυμνάσιο Φλώρινας απέσπασε το «Μεγάλο Βραβείο» στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό με θέμα: «Η Ιστορία του Σχολείου μου», τον οποίο συνδιοργάνωσαν η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του ΥΠ.Π.Ε.Θ., το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού.

Δείτε παρακάτω το ντοκιμαντέρ, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου.


5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την εξαιρετική "δουλειά"!
    Είναι όμως τραγικό την ίδια ώρα που το σχολείο βραβεύεται, διευθυντής και Σύλλογος Γονέων να κάνουν "έρανο" για να καλύψουν απλές λειτουργικές δαπάνες του όπως η αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος, που αυτονόητα πρέπει να καλύπτονται από τον φορέα διαχείρισης των σχολικών κτιρίων και όχι βέβαια απο τους γονείς...Σε λίγο θα ζητήσουν από τον Σύλλογο Γονέων να πληρώνει και για την θέρμανση ή μήπως να πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο με ένα ξύλο στην μασχάλη όπως θυμόμαστε ότι γινόταν εμείς οι παλαιότεροι; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, από όλες τις πλευρές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κύριε Μπίσαλα. Εξαιρετική δουλειά. Μπράβο στους συμμετέχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως παλιός μαθητής του τότε Οικονομικού Γυμνασίου έχοντας βιώσει ένα κομμάτι της Ιστορίας του, με συγκίνηση συγχαίρω όλους τους τους συντελεστές της παραγωγής για την εξαιρετική δουλειά το ταξίδι που μας πρόσφερε και βεβαίως για την Πανελλήνια νίκη που κατέκτισε. Μπραβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γνώριζα ότι ήταν βουλγάρικο το παλιό οικονομικό γυμνάσιο όπου σπούδαζε ο πατέρας μου .Συγχαρητήρια στον δάσκαλο για την πληροφορία που ομολογουμένως δεν γνωρίζαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ηλιαχτίδα στις γκρίζες ημέρες που διανύουμε.
    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.