Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Αιχμηρή απάντηση Μούσιου προς Κωνσταντινίδη

Αγαπητέ Βουλευτή, κ. Κωνσταντινίδη,
Αναφορικά με την «καθυστερημένη αντίδρασή» μου για τη συνέντευξη του κ. Αναστασιάδη, όπως τη σχολιάζετε, έχω να σας πω ότι, αν εσείς επιλέξατε να είστε ο λαγός της πολιτικής σκηνής, εγώ επέλεξα να είμαι η χελώνα, γιατί με ενδιαφέρει περισσότερο η ευστοχία του κειμένου μου, σύμφωνα με τις αρχές μου, παρά η σβελτάδα της αντίδρασης, παρότι είναι σημαντική κι αυτή. Δικαίωμά σας και δικαίωμά μου. Άλλωστε, εγώ δεν διαθέτω ούτε γραφείο οργανωμένο, όπως εσείς ως βουλευτής, και πρέπει να περάσουν όλα από τα χέρια μου, ούτε βουλευτική ασυλία, για αυτό και πρέπει να προσέχω διπλά και τρίδιπλα για τις συνέπειες των γραπτών μου.
Επιπλέον, για τα κείμενα που υπογράφω ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Φλώρινα-Ισχυρός Δήμος» ή της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου, φροντίζω να έχω τη σύμφωνη άποψη και την ομόφωνη γνώμη τουλάχιστον της ισχυρής πλειοψηφίας των εκλεγμένων και των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων μου. Η Δημοτική παράταξη δεν είναι ιδιοκτησία μου, ούτε μηχανισμός προβολής των απόψεών μου. Διαβουλευόμαστε όλοι μαζί, όσο κι αν είναι χρονοβόρο, ανταλλάσσουμε τις γνώμες μας και αν καταλήξουμε σε κοινή θέση την διατυπώνουμε δημόσια, αλλιώς ο καθένας εκφράζεται προσωπικά.
Μην αυταπατάσθε, λοιπόν, ότι ακολούθησα την προτροπή σας στη συγκεκριμένη περίπτωση. Και όσο για τη δήλωσή σας παραθέτω αυτούσιο το επίμαχο απόσπασμα: «Η κ. Μούσιου, που τον συμπεριέλαβε στο συνδυασμό της, αν και τον γνώριζε καλά, οφείλει να καταδικάσει ευθέως και δημόσια τη συμπεριφορά του και να τον θέσει εκτός της δημοτικής της παράταξης. Διαφορετικά παίζει ακούσια το δικό του παιχνίδι». Η διατύπωσή σας αυτή τι άλλο από εκβιαστικό δίλημμα με σαφή υπονοούμενα συνιστά; Δηλαδή τώρα, παρά τη σαφή μου καταδίκη για τις δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη, εφόσον δεν ακολούθησα πιστά την «υπόδειξή» σας, ποιο παιχνίδι υπαινίσσεστε ότι παίζω;
Με την ίδια τακτική που ακολουθείτε εσείς, θα μπορούσα κι εγώ με τη σειρά μου να αναρωτηθώ, αλήθεια, εσείς ποιο παιχνίδι παίζετε όταν, όχι απλά συμμετέχετε, αλλά συνδιοργανώνετε εκδηλώσεις, όπως η ημερίδα για την «Αναδρομική επικαιρότητα της δεκαετίας του ΄40» στις «Πρέσπες 2009» με ομιλητή μεταξύ άλλων τον κ. Τάσο Κωστόπουλο, ιστορικό ερευνητή και συγγραφέα της «Απαγορευμένης γλώσσας», όπου, αφού τον προσκαλέσατε και τον διαφημίσατε στο πρόγραμμά σας(υπάρχουν οι επίσημες προσκλήσεις σας), τον παρακολουθήσατε άφωνος να λέει τις γνωστές θέσεις του για την περιοχή και τον «Αριστοτέλη», χωρίς να προβάλετε καμιά απολύτως διαφωνία ενώπιον των ακροατών της ημερίδας, όπως σας καταμαρτυρεί και ο ίδιος ο Τ. Κωστόπουλος (Πολίτης, 11-9-2011, σελ. 6), αλλά και όσοι ήταν παρόντες;
Αντ΄ αυτού, προτιμήσατε να δημοσιεύσετε τις επόμενες μέρες και αφού ο «Αριστοτέλης» δημοσίευσε κείμενο σχετικό («καθυστερημένη αντίδραση», σύμφωνα με τα κριτήριά σας) και τη δική σας διαμαρτυρία με καταιγισμό από απαξιωτικά σχόλια για τον κ. Κωστόπουλο, ενώ εσείς τον προσκαλέσατε ως συνδιοργανωτής της ημερίδας. Αλήθεια, κ. Κωνσταντινίδη, περιμένατε κάτι διαφορετικό από τον προσκεκλημένο σας, ενώ οι απόψεις του είναι γνωστές και καταγεγραμμένες ή μήπως τον καλέσατε για να τον επιπλήξετε;
Στην ίδια ημερίδα έγινε τοποθέτηση εκπροσώπου του «Ουράνιου Τόξου» και αναφορά - παρουσίαση του αλφαβηταρίου τους (Abecedar) και πάλι δεν παρατηρήθηκε να αντιδράτε άμεσα (ούτε έμμεσα για το αλφαβητάριο).
Την ίδια περίοδο αναθέσατε τη μεγάλη συναυλία του Μ. Χατζηγιάννη, στα πλαίσια των «Πρεσπών 2009», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελίτης, που διοργανώνει το ετήσιο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία, όπου χαιρετίσατε κι εσείς μπροστά σε πλήθος χιλιάδων θεατών. Γιατί άραγε επιλέξατε και «ευλογήσατε» αυτή τη συνεργασία, αφού προφανώς δεν εγκρίνετε τις πολιτισμικές επιλογές του Συλλόγου;
Παράλληλα, με οικονομική επιβάρυνση των «Πρεσπών 2009» καλέσατε στις εκδηλώσεις της Βεύης τον λαϊκό μουσικό Feruz Moustafov, εμβληματικό για τον αλυτρωτισμό που σηματοδοτεί, με το συγκρότημά του από τη FYROM, όπως μας ενημέρωσε ο τοπικός κοινοτάρχης. Και αντιλαμβάνεται ο καθείς ότι αυτό δεν έγινε με δική σας πρωτοβουλία, αλλά σίγουρα με τη δική σας συναίνεση.
Κι όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ είσαστε ο επίσημος συνδιοργανωτής των «Πρεσπείων» και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού, το «σωτήριο» προεκλογικό έτος 2009, έναν περίπου μήνα πριν τις εκλογές, υπό την αιγίδα της πανελλαδικά γνωστής αγαστής συνεργασίας των δύο βουλευτών του νομού και με χρήματα που έδωσε η κυβέρνηση της ΝΔ στον Οργανισμό «Πρέσπες».
Στην ενδεικτική σταχυολόγηση από τα προαναφερθέντα περιστατικά θα έλεγε κανείς ότι διαθέτετε άλλα κριτήρια, ανοχή και ευρύτητα για το θέμα, για την οποία εγώ τουλάχιστον δεν θα σας επέκρινα ποτέ ενοχοποιώντας πολιτιστικές δραστηριότητες. Δεν θα ακολουθούσα ποτέ τη δική σας τακτική να σας θέσω υπό αμφισβήτηση ή να σας βάλω σε διλήμματα για τα αυτονόητα. Αλλά, τα παραπάνω καθώς και η αποσιώπησή σας για την απουσία αντίδρασης σχετικά με το θέμα αιρετών της αυτοδιοίκησης του πολιτικού σας χώρου, με μεγαλύτερες θέσεις ευθύνης από τη δική μου, και οι στοχευμένες μομφές από μέρους σας εναντίον μου με οδηγούν σε συμπεράσματα για επιλεκτικές ευαισθησίες.
Σας διευκρινίζω, λοιπόν, ότι δεν «παίζω το παιχνίδι» κανενός, ούτε έχω διφορούμενη στάση, είμαι ξεκάθαρη και διάφανη σε όλες τις απόψεις μου και δεν οφείλω πιστοποιητικό εθνικοφροσύνης σε κανέναν. Τις δικές μου εξετάσεις πατριωτισμού τις δίνω καθημερινά στηρίζοντας την τοπική μας αγορά, αγοράζοντας τα πάντα, μέχρι καρφίτσα, μόνο από τον νομό μου, με κόστος στον οικογενειακό μου προϋπολογισμό, ενώ πολλοί ακραιφνείς «πατριώτες» κάνουν όλες τις αγορές και τις οικονομικές συναλλαγές τους στη γειτονική χώρα, με τραγικό αποτέλεσμα την οικονομική αιμορραγία και τη διαρροή εκατομμυρίων ευρώ από την αγορά μας και την απώλειά τους από την οικονομία μας.
Η εποχή των διώξεων για πεποιθήσεις και ιδεολογίες, έστω και ιδεοληψίες, έχει περάσει ανεπιστρεπτί και ευτυχώς, γιατί αυτός ο τόπος την έχει πληρώσει ακριβά. Για αυτό δεν επιβάλλουμε «ποινές» και δεν δείχνουμε «πόρτες εξόδου» σε κανέναν, εφόσον δεν προκύψει θέμα συλλογικής και ομόφωνης πρότασης των μελών της παράταξης, όπως επιβάλλει και το σχετικό νομικό πλαίσιο. Ο καθένας μένει στην παράταξή μας σεβόμενος τις αρχές της λειτουργίας μας και τον θεσμικό του ρόλο και με προσωπική ευθύνη της πολιτικής ή ιδιωτικής του συμπεριφοράς αποστασιοποιείται.
Κι αν εσείς επιλέξατε να είστε ο τοποτηρητής της νομιμότητας και της ορθοπραξίας των αιρετών της αυτοδιοίκησης, σας παρακαλώ να ελέγξετε όλες τις λίστες των Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων, ίσως και παλαιότερες δικές σας λίστες, μήπως ανακαλύψετε και κάποιους αιρετούς που να έχουν περιπέσει σε παραβατικές ή ίσως και σε κακουργηματικές συμπεριφορές για να τους καταδικάσετε και να προτείνετε στους επικεφαλής τη διαγραφή τους.
Όσο για τον πολιτικό μου φορέα, είναι γνωστό ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα αναγνωρίζει το αναφαίρετο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, που κι εσείς το αποδέχεστε, ενώ τις αλυτρωτικές συμπεριφορές και τις απόψεις περί μειονότητας τις καταδικάζει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο. Στο θέμα της ονομασίας της F.Y.R.O.M. η προοπτική εξεύρεσης συναινετικής λύσης από τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών, ήταν πολύ κοντινή, αλλά δυναμιτίστηκε πανηγυρικά από τη ΝΔ στην περίοδο της πρόσφατης διακυβέρνησής της.
Εσείς, όπως και όλοι μας, γνωρίζετε καλά, ότι η Ελλάδα και ο ακρογωνιαίος λίθος της, η Φλώρινα, δεν κινδυνεύουν από τις όποιες δηλώσεις κανενός, παρά από τους κακούς χειρισμούς των πολιτικών στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής και στα θέματα της οικονομίας, που έχουν φέρει τη χώρα σε αυτή την εφιαλτική πραγματικότητα, με τις μεγαλύτερες ευθύνες να βαραίνουν το κόμμα σας, και μάλιστα την τελευταία διακυβέρνηση της ΝΔ, που είσαστε κι εσείς βουλευτής, και παρότι δεν έχετε προσωπικές ευθύνες για αυτό, έχετε το μερίδιο των συλλογικών πολιτικών ευθυνών που σας αναλογεί. Και με την ευκαιρία, καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε για τις ουσιαστικές ενέργειές σας ως βουλευτής για το θέμα αυτό, εκτός από τις κατά καιρούς διαμαρτυρίες σας.
Σίγουρα, στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας οι διαπληκτισμοί και πολιτικές αντιπαραθέσεις περισσεύουν και περισσότερο από κάθε άλλη φορά φαίνεται να είναι αναγκαία η εθνική συναίνεση και η σύμπραξη όλων μας. Εμείς μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση κι εσείς μέσα από την κεντρική πολιτική σκηνή οφείλουμε να αγωνιστούμε ενωμένοι για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Από τη μεριά μου, σας διαβεβαιώνω ότι αγωνίζομαι μέσα από τον εκάστοτε θεσμικό ρόλο που μου ανατίθεται για να καλυτερέψει η ζωή όλων μας σε αυτό τον προικισμένο, αλλά παραμελημένο τόπο, πολιτεύομαι με εντιμότητα και σεβασμό απέναντι στους συμπατριώτες μας, στους πολιτικούς μου αντιπάλους και στους συναγωνιστές μου και, ειλικρινά, πιστεύω ότι, παρά τη διαφωνία μας και τη διαφοροποιημένη πολιτική οπτική μας, τα ίδια ισχύουν και για σας.

15 σχόλια:

  1. Γιατι δεν παραδεχεστε και οι δυο την αληθεια? Εχουμε σλαβοφωνους και οφειλουμε να τους σεβαστουμε. Το κανετε δυστυχως μονο προεκλογικα. Να θυμηθουμε τους χορους στα πανηγυρια οπου γινεστε βιρτουοζοι του πουστσενου, τις επισκεψεις σε χωρια που παλαιοτερα τα αποκαλουσατε "ανδρα" των βουλγαρων, τι και τι. Τωρα ξαφνικα δεν τους γνωριζετε. Τι να φοβηθει πια ενα δημοκρατικο κρατος? Τον Αναστασιαδη? Ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ "ΓΛΩΣΣΑ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΙΙΙΠΟΟΟΤΑΑΑΑ !!!! ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΠΑΖΕΤΕ ? ΓΙΑ ΠΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ?????? ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ -Α ΤΟΥ 2:10 ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΜΙΑ" ΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΛΛΗΣ" ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΝΟΙΩΘΩ ΞΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΕΜΦΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? Η "ΓΛΩΣΣΑ" ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ....ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ .....ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΙΙΠΟΤΑΑΑΑΑ....ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ (ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΠΟΠΟΙΗΣΤΕ !!! ? ΓΙΑΤΙ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ....ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΟ ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ....ΦΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ..... !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το επάγγελμα της δασκάλας, είναι ένα από τα πλέον ευπρεπέστατα επαγγέλματα και υπό όρους ίσως θεωρείται και λειτούργημα!
    Μη το απαξιώνετε τόσο κυρία Μούσιου και ασχοληθείτε με αυτό που πιθανότατα θα κάνετε με επιτυχία, διότι από πολιτική, μάλλον δεν χαμπαριάζετε και πολλά!
    Τι σχέση μπορεί να έχουν, όλλες οι εκδηλώσεις των "Πρεσπείων" και άλλες συναφείς με αυτές, που στοχεύουν στην άμβλυνση των διαφόρων αντιθέσεων και αναδεικνύουν τα στοιχεία που ενώνουν τους λαούς, με την απομυθοποίηση ψευτοδιλημάτων και διχαστικών εννοιών, που λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην ευημερία και ανάπτυξη των λαών και όχι λίγες φορές στους εμφύλιους σπαραγμούς, σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις απόψεις του κ. Αναστασιάδη, που συντελούν στην δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος για την επώαση διχαστικών και καταστροφικών αντιλήψεων;
    Αν δεν τα ανιλαμβάνεστε αυτά τα πολύ απλά, καλύτερα να ξαναεπιχειρήσετε να γίνετε μια καλή δασκάλα, μπας και τελικά έτσι, αποδειχθείτε κοινωνικά οφέλιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καθυστερημένη... αλλά όχι η απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ax Ολγα να χαρεις, δεν αντέχουμε άλλο γέλιο, σταμάτα πια! Αντιπαραθέτεις το μουσικό Μουσταφωφ στον εκλεκτό σου για ψηφοθηρία Ασλάκωφ. Ελεος! Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις περίγελως με τον καιροσκοπισμό και τη νοσηρή φιλοδοξία σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος είπε...
    Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΛΩΝΑ.
    ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ? ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ?
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΣΟΥ. ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΩΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ.
    ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ''ΕΙΔΙΚΟΥΣ '' ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ.
    ΝΤΕΛΙΚΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΤΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ. ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕΣ, ΜΕΤΡΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ, ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ.
    Σ Ε Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω Ω Ω.
    2 Αυγούστου 2011 3:43 μ.μ.
    ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΑΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1) Εννέα μήνες πριν σύμβουλος του συνδυασμού του Γιάννη Βοσκόπουλου πιάνεται να κλέβει ουίσκυ από Σούπερ Μάρκετ.
    2) Ο Πάντε Ασλάκωφ επιστήθιος φίλος του Παύλου Βοσκόπουλου, πρώτου ξαδέρφου του Γιάννη Βοσκόπουλου δημάρχου Φλώρινας, κάνει τις πρόσφατες άθλιες δηλώσεις σε σταθμό των Σκοπίων. Ο Πάντε Ασλάκωφ είναι εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελίτης με τον συνδυασμό της Όλγας Μούσιου που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ. Την δεύτερη Κυριακή Πάντε Ασλάκωφ, Όλγα Μούσιου κ.λ.π. στηρίζουν Γιάννη Βοσκόπουλο για δήμαρχο.
    3) Λίγες ημέρες πριν εκλεγμένος πρόεδρος (με τον συνδυασμό του Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου) τοπικής Κοινότητας συλλαμβάνεται μαζί με Σκοπιανούς για εμπόριο πολλών δεκάδων κιλών κοκαΐνης.
    4) Ο Δήμαρχος Φλώρινας σε σχέση με τα παραπάνω κάνει την πάπια και σφυρίζει αδιάφορα.
    5) Αδιάφορα σφυρίζουν και οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.λ.π..
    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΉΛΩΣΗ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΆ ΤΊΠΟΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΎΝ ΣΚΕΠΤΌΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ.
    ΦΛΩΡΝΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΎΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΎΣ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΎΝ. Ασλάκωφ, Βοσκόπουλους, κλέφτες ουίσκι και εμπόρους ναρκωτικών. Να τους χαιρόμαστε και να τους απολαμβάνουμε! Να καλέσουμε και τον Σαμαρά να μοιραστεί την χαρά μας! Ζήτω η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ !
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΑΣΤΕ ΛΈΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 8:45,
    μακάρι η ρεμούλα να τελείωνε σε όλα αυτά που λες!
    Δυστυχώς όμως έπαιτε και συνέχεια σημαντικών αποκαλήψεων!
    Έχουμε αποθέσει όλες τις ελπίδες μας στους εισαγγελείς, μπας και ξεβρωμίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την ταμπακιέρα, κουβέντα η μεγάλη Ολγάρα. Ξόδεψε 2 κιλά χαρτί για να μας πει ότι δε θα διαγράψει τον Αναστασιάδη. Τι σου κάνει η έρημη για τα ψηφαλάκια. Δημοτικές σου λέει θα έχουμε, Εθνικές, εκλογές στους ιεροψάλτες, κάπου θα έχει εκλογές. Θα τα πάρουμε τα σταυρουδάκια του ουράνιου τόξου, να μην μείνουν ξέμπαρκα. Συγχαρητήρια Όλγα και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας είπε και για το ΠΑΣΟΚ η Ολγίτσα. Πιο ΠΑΣΟΚ ρε Μούσιου, μόνο την ταμπέλα κουβαλάς, που στη δώσανε στην Αθήνα, γιατί ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα δε σε γουστάρει. Σε έστειλε στη τρίτη θέση και αν δεν ήταν το χρισματάκι, να συσπειρώσεις κανένα πασόκο, θα έβγαινες πέμπτη στους τέσσερις κατακαημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eπί της ουσίας η Μούσιου ψάχνει άλλοθι στους άλλους για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Άσε τους άλλους ρε ΌΛγα να κάνουν ότι θέλουν. Εσύ από ότι μας έδειξες έχεις την μαγκιά. Φώναξε μόνη σου αυτό που τόσο πολύ θέλεις αλλά ζορίζεσαι λιγάκι: ζητω το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ.Και μη στεναχωριέσαι, την άλλη φορά μπορεί να βγεις και όγδοη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. THN EΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΟΛΓΑ,ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΗΦΟΔΕΛΤΙΟ,ΒΑΛΕ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΙ PANDE ASLAKOV ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mε τις εκθέσεις ιδεών που γράφει , με την πιλάλα τον blogs να της παραχωρούν σελίδες για να αναρτήσουν τις εκθέσεις της και με την απαραίτητη φωτογραφία - μη ξεχαστούμε κι όλας - και μη ξεχάσω και με την δική μας σαχλαμάρα να ασχολούμαστε παραμένει στην επικαιρότητα και που ξέρεις καμια φορά '... κάνει την κυρά και θέλει.
    Την δουλειά της την κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο αγώνας της Μούσιου ενάντιο στο ρατσισμό, μόνο εφάμιλλος του Νέλσον Μαντέλα μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπορεί να μην πάρεις ΌΛγα μου το νόμπελ ειρήνης αλά σίγουρα θα σου δώσουν το κότλε της ειρήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέλος πάντων η Όλγα κάτι έπρεπε να γράψει. Το θέμα είναι τι κάνουμε με κείνον τον Βούλγαρο που λέει ότι είναι Μακεδόνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.