Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Απόφαση του δήμου Αμυνταίου για ρύθμιση οφειλών

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 54, του Ν. 3979/2011 παρέχεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται κατόπιν αιτήσεων των υπόχρεων, οι οφειλές προς τους δήμους, εξαιρουμένων των προστίμων αυθαίρετων κατασκευών. Οι οφειλές ρυθμίζονται και εξοφλούνται εφάπαξ με καταβολή της κύριας οφειλής, του 15% των προστίμων και του 15% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής, είτε σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις με καταβολή της κύριας οφειλής, του 30% των προστίμων και του 30% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.
Με την 272/13-07-2011 απόφασή του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, καθορίστηκε (α) το ποσό των 300€ ως ανώτερο ποσό οφειλής για το οποίο θα ισχύει υποχρεωτικά η εφάπαξ καταβολή και (β) το ποσό των 75€ ως κατώτερο για τις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, μέχρι είκοσι δόσεις.
Ο νόμος καθορίζει την υπαγωγή στη ρύθμιση εντός τριών μηνών από την ημέρα λήψης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου και ως εκ τούτου οι οφειλέτες μπορούν να ρυθμίζουν τις οφειλές τους στο Δήμο Αμυνταίου έως 12 Οκτωβρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.