Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Επιτυχημένο για άλλη μια φορά το τουρνουά του Ηρακλή Αρμενοχωρίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά, το «διασυνοριακό» τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Ηρακλής Αρμενοχωρίου την περίοδο της προετοιμασίας.
Στις 16 & 17 Αυγούστου διεξήχθησαν τέσσερις αναμετρήσεις (ημιτελικοί, μικρός & μεγάλος τελικός) στο γήπεδο του Αρμενοχωρίου, με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, δύο από τα Σκόπια και δύο από την Ελλάδα. Συμμετείχαν ο τοπικός Ηρακλής, ο Δικέφαλος Αετός Αγίας Παρασκευής, η Ραμποντίντσκι και το Κράβαρι, με την ομάδα του Αρμενοχωρίου να αναδεικνύεται τελική νικήτρια του τουρνουά.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως την Τρίτη αναμετρήθηκαν ο Ηρακλής με την ομάδα του Κράβαρι επικρατώντας με 2-0 (και τα δύο γκολ τα σημείωσε ο Πέτρος Τάτες, παρόλο που αγωνιζόταν ως στόπερ!), ενώ Δικέφαλος Αετός και Ραμποντίντσκι αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ, με την ομάδα από τα Μπίτολα να περνάει στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι. Την Τετάρτη στον μικρό τελικό η ομάδα του Κράβαρι επικράτησε 2-0 του Δικέφαλου Αετού κατακτώντας την 3η θέση, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε ο Ηρακλής στον τελικό την Ραμποντίντσκι (με γκολ των νεαρών Βασίλη Μπατμά και Ανδρέα Παπά) κατακτώντας την πρώτη θέση του τουρνουά.

Πηγή: florinasport.gr

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗ ''ΜΟΥΡΙΝΙΟ''.
    ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΣΑΡΩΝΕΙΣ ΌΛΑ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.