Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιταριάς

Ύστερα από τα συγχαρητήρια που δεχτήκαμε από ανώνυμους, επώνυμους, «επίσημους» και όλους όσους συμμετείχαν στο διήμερο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιταριάς και ιδιαίτερα για την πρώτη ημέρα, το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο οποίο συμμετείχαν 15 χορευτικά τμήματα Συλλόγων, τα οποία παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, εκδώσαμε το παρόν,
προκειμένου να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια που δεχθήκαμε ιδίως, των γεροντότερων του χωριού μας που δεν είχαν την ευκαιρία μέχρι σήμερα να απολαύσουν αυτό το θέαμα, σε όλους τους χορευτές και χορεύτριες που συμμετείχαν. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε πολύ τους συλλόγους: Βεύης, Φλαμπούρου, Ποντίων Λεβαίας, Νεοχωρακίου, Πυργητού Τρικάλων, Μεσοχωρίου, Μικρόκαστρου Κοζάνης, Καρυδιάς Εδέσσης, Θρακική Εστία Εορδαίας, Αριστοτέλη Φλώρινας, Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Αχλάδας, Ένωσης Κρητών Φλώρινας, Προφήτη Ηλία Λεχόβου, Εύξεινο Λέσχη Φιλώτα και φυσικά το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε επίσης όλη την νεολαία του χωριού μας που γέμισε την πλατεία με νιάτα, λεβεντιά και ομορφιά και τα δύο βράδια.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.