Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κάτω Υδρούσας για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους να διαθέσουν τα έσοδα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν το διήμερο 14-15 Αυγούστου, για τους σκοπούς του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τέτοιες πρωτοβουλίες χρήζουν επαίνων και αξίζουν να βρουν μιμητές, καθώς αποδεικνύουν πως δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά και το φιλότιμο.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. Οι εκδηλώσεις ξεπέρασαν καθε όριο ανθελληνικότητας. Ο Συλλογος θα πρεπει να οργανώνει εκδηλώσεις με αξιοπρέπεια και όχι εκδηλώσεις όπου ο καθένας θα βγάζει τη χολή του κατά της Ελλάδας. Σαν να λέμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Παντως εκεί στην πειφέρεια και στο Δήμο καλά κοιμούνται και αφήνουν να κανουν κουμαντο στον τόπο, γραφικοί πατερούληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ηλιάδης από συγχαρητήριες επιστολές.. τίποτα άλλο. Τώρα, αυτή τη στιγμή αν πάω και βρω μια τοπική εφημερίδα, οποιαδήποτε εφημερίδα, θα έχει μέσα μια συγχαρητήρια επιστολή του Ηλιάδη προς κάποιον ή κάποια... Να του στείλω τη δ/νσή μου να μου στέλνει Χριστούγεννα και Πάσχα.. μπας και νιώσω καλύτερα από τις ευχές του Αντιπερειφερειάρχη.. εμ, δεν είναι και λίγο πράμα.. πως να το κάνουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9:22 δε βαρέθηκες να κάνεις το ίδιο σχόλιο;
    Άντε λοιπόν κάνε και εσύ μια καλή πράξη και θα εισηγηθούμε να σου στείλει μία, αφού τοσο πολύ το θέλεις!Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.