Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τα στελέχη της ΔΗ.ΣΥ. στο νομό Φλώρινας παρουσίασε η Ντ. Μπακογιάννη

Τα πρώτα πέντε πολιτικά στελέχη του κόμματος της για το νομό Φλώρινας ανακοίνωσε πριν από λίγο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Πρόκειται για τους: Λάζαρο Ναλπαντίδη, Ευάγγελο Ιωαννίδη, Βασίλη Παυλίδη, Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη και Τάσο Κοκκινάκη.
Παράλληλα, η κα Μπακογιάννη ανέφερε πως «η Φλώρινα είναι ένας νομός με τον οποίο έχω παλιές και στενές σχέσεις. Είχα ξεκινήσει την πρώτη μου επαφή με το νομό ως υπουργός Πολιτισμού και είχα και τότε πει ότι είναι σπάνιο πράγμα να βρίσκει κανείς ένα νομό με τόσο σύγχρονη δημιουργία, με τόση αγάπη για την τέχνη, για τον πολιτισμό, με τόσα έντονα στοιχεία».
Συνεχίζοντας τόνισε ότι «η Φλώρινα σήμερα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τα ίδια που αντιμετωπίζει όλη η Ελλάδα, αλλά με ιδιαιτερότητες. Και αυτό γιατί είμαστε στην ακριτική ζώνη, σε ένα γεωγραφικό στίγμα ιδιαίτερα βεβαρημένο το χειμώνα, άνθρωποι που δίνουν τη μάχη τους με δύσκολες συνθήκες. Η ΔΗΣΥ ξεκίνησε χθες τη λειτουργία των γραφείων στη Φλώρινα και ταυτόχρονα έχει βάλει σα στόχο να βοηθήσει, έτσι ώστε να μειωθεί η κρίση σε μια περιοχή όπως η Δυτική Μακεδονία, η οποία παρουσιάζει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας.
Στόχος μας επίσης, πέρα από τις θέσεις μας για το πετρέλαιο και κάποια άλλα επιμέρους θέματα, είναι να δημιουργηθούν οι επενδυτικές ζώνες σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, έτσι ώστε να υπάρξουν επενδύσεις και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Η κρίση δεν καταπολεμιέται με ευχολόγια».
Επιπρόσθετα, η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ., απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα της ονομασίας της FYROM σημείωσε πως μετά το Βουκουρέστι υπάρχει μια απόλυτη στασιμότητα. «Αίσθησή μου είναι ότι ο κ. Γκρουέφκσι δεν έχει το θέμα της επίλυσης του ονόματος στις προτεραιότητες του. Και έτσι εξαντλεί την πολιτική του σε αστείες προπαγανδιστικές ρητορείες ή πράξεις, με μηδενική αξία. Αν δεν αντιληφθεί ότι οι όροι του Βουκουρεστίου είναι όροι όλης της Διεθνούς Κοινότητας και δεν το πεί αυτό στο λαό του, πρόοδος δε θα μπορεί να υπάρξει».
Τέλος, η κα Μπακογιάννη τόνισε την ανάγκη κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είτε γίνει κυβέρνηση συνεργασίας πριν τις εκλογές και οι πολιτικές δυνάμεις θα αντιληφθούν το μέγεθος της κρίσης, τους κινδύνους για το λαό και θα βάλουν στην άκρη το μικροκομματικό τους όφελος, είτε θα γίνουν εκλογές και θα επιβάλλει στη συνεργασία ο ελληνικός λαός και σε αυτή την περίπτωση το πολιτικό σύστημα θα έχει αποδείξει ότι είναι κατώτερο των περιστάσεων».

12 σχόλια:

  1. ιδιως με Ναλπαντιδη θα παρεις απο πρεσπα και απο κολχικη πολλους ψηφους...
    μεινε ησυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον Στάθη είναι πολύ καλύτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι οι αποτυχημενοι μαζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τον εψαχνα που λετε τον Τασο,που χρωσταει σε μενα και σε αλλους εκατο σαν και μενα.Ισως και παραπανω.Και που τον βρηκα;Διπλα στην Ντορα τον βρηκα!Αγνωριστο.Εχει κοψει και το μουστακι.Γεια σου ρε Τασο παντος καιρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nτόρα πως μπορείς να στηριχθείς σε ένα στέλεχος που έχασε από τον Τσέπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Αίσθησή μου είναι ότι ....
    Πραγματικά ο κ. Γκρουέφκσι δεν έχει το θέμα της επίλυσης του ονόματος στις προτεραιότητες του. Γιατί άλλωστε.Όσο περνά ο καιρός αυτός κερδίζει.
    Ήδη από το ''ποτέ το όνομα Μακεδονία και παράγωγα του΄΄ του προσφέρουν και τον παρακαλούν μάλιστα να δεχτεί το όνομα Μακεδονία με ένα συνθετικό ,πάνω,νέα, βόρεια κλπ αρκεί να δεχτεί πως θα ισχύει erga omnes ,για να έχουν να λένε ότι κάτι κέρδισαν...
    Εκείνος όμως μας έμαθε και ξέρει να περιμένει.
    Λίγο λίγο και με τον καιρό όλο και κάτι παραπάνω απο το ...makedontski θα κερδίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως λενε '' οι δυ κοντοί κι ο Θόδωρον και ο.. ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τα χρησιμοποιημένα και πιο παλιά υλικά πάει να φτιάξει η ντόρα κόμμα. Με τους πικραμένους και τους "αδικημένους" της κοινωνίας. Αυτο είναι το καινούργιο; Ο Ναλπαντίδης και ο Παυλίδης;

    Υ.Γ.: Ο Καραγκιοζίδης τι δουλειά έχει με αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδικά με Ναλπαντίδη την έχει σίγουρη την άνοδο σαν κόμμα η Ντόρα.
    Τελειωμένα πράγματα, τι να λέμε τώρα...

    (Μα δεν τους συμβουλεύει κανείς αυτούς τους ανθρώπους για το ποιους βάζουν στελέχη; Ότι περίσσεψε...).

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ηξερε η Ντορα να ρωτησει τους πετυχημενους της ΝΔ και του Πασοκ για το πως φταχνονται κομματα με στελεχη που κοιτανε το βολεμα τους και συναγωνιζονται στην λαμογια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι δεν ρωτησε τους ρουφιανους της ΝΔ να της πουν πως οργανωνεται ενα κομμα με χαφιεδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηθελα να ηξερα πως εκανε ομαδα με τους αποτυχημενους Ναλμπσντιδη και Παυλιδη. Δεν ηξερε με τι μπλεκει; Απο την αλλη ο Βαγγελης εντιμο παιδι νεος με αποψη πως δεχτηκε να θυσιαστει για την Ντορα και να φωτογραφιζεται διπλα σε αυτους;Η ΝΔ τι εκανε για αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.