Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Μήνυση εναντίον του δημάρχου και τριών αντιδημάρχων για τα κολωνάκια!

Στην υποβολή μήνυσης εναντίον του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου και των αντιδημάρχων Αθανάσιου Μπέλτσου, Νίκου Αλεξιάδη και Ευάγγελου Σταυρίδη προχώρησαν τελικά, σήμερα το μεσημέρι οι επικεφαλής του εμπορικού κόσμου της Φλώρινας.
Πιο συγκεκριμένα, η μήνυση υποβλήθηκε από τους προέδρους του Εμπορικού Συλλόγου Θωμά Ταλλίδη, της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Σάββα Σαπαλίδη, του Σωματείου Αρτοποιών Σίμο Κώτσιου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Γιώργο Αντωνιάδη.

20 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΟΝ….ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΡΕΚΟΡ
    Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΤΑΜΗΝΟ ΘΗΤΕΙΑΣ!!!!
    ΕΕΕΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ!!!!
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΔΕ.. ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στης πόσες μήνυσης ένας αντιδήμαρχος πάει σπίτι???
    Μπααα είναι πολλά τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποντικε και αναγνώστες. Αυτό με τα "κολονάκια" πέραν του δίκαιου και άδικου της υποθέσεως δέν θα μπώ κάν στον κόπο να ασχοληθω Ο εμπορικός σύλλογος πτολεμαίδας χρηματοδοτεί δρομολόγια λεωφορείων για να μεταγγίζει χρήμα στην πτολεμαίδα. Η καστοριά προσεγγίζει την πρέσπα τουριστικά και ο εδώ εμπορικός σύλλογος διολισθαίνει με στρατηγικές αποσπασης απο σοβαρές αιμορραγίες βλ Μοναστήρι πολυεθνικές με δημιουργία "προβλημάτων" ( κολονάκια" και προκατ "λύσεων". Με στραηγικές σταδιακής εφαρμόγης αποδυνάμωσης με υπονόμευση του ρόλου των φορέων με αναβολές απευθύνονται "αντιμάχονται"εμφανίζονται στους πολίτες ( φορείς δήμος) λές και απευθύνονται σε άτομα παιδικής ηληκίας. Η διατήρηση εκατέρωθεν του κόσμου της Φλώρινας με άγνοια με μετριότητες έμποροι και δήμος κατευθύνουν τον κόσμο στην μαζική ύπνωση για το τί συμβαίνει βλ σταδιακή υποβάθμιση της φλώρινας. ¨ολοι γνωριζόμαστε και γνωρίζουμε τις διαδρομές .Τουλάχιστον μήν αυτοδιασύρονται γιατί η οικονομική αφυδάτωση της πόλης δέν ωφείλεται σε κολονάκια απαραίτητα αλλα σε ανθρώπους που κοροιδεύουν ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό. Με λίγα λόγια οι πάντες πλήν ελαχίστων στην Φλώρινα διηλίζουν την κάμηλο με κολονάκια όταν ο ελέφας τους διαφέυγει σε πολυκαταστήματα σε αγορές των σκοπίων ..μας απασχολουν για το ΘεΑθήναι τους. ¨Ας χρούν ο ε.σ. και ο δήμος καλύτερους τρόπους για να αποτρέψουν την οικονομική αφυδάτωση που έχουμε υποστεί και να πάψουν να ασχολούμαστε με τρίχες κολονάκια ..και μία ερώτηση ...η τράπεζες στον συγκεκριμένο δρόμο κι αυτές διαμαρτύρονται ή μόνο μία χούφτα άνθρωποι που θέλουν να πρωταγωνιστουν στα δικαστήρια ή στα πρωτοσέλιδα των κολλητών εφημερίδων τους? αρκετά κράτησε το παραμύθι ...η βάρκα που λέγεται Φλώρινα βουλιάζει και ασχολούνται με το εάν έχει κολονάκια ο δρόμος βλ αποπροσανατολισμός της σκέψης των πολιτων ...και κάτι τελευταίο είδα το βίντεο ΄έμποροι και δήμος είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος..αρκετά μας κούρασαν για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μια στιγμή βρε παιδιά... για τα κωλονάκια που τοποθετηθηκαν στη Μ. Αλεξάνδρου προυγήθηκαν κάποιες αποφάσεις που τις ψύφησαν δημοτικοί σύμβουλοι... ας μας πουν ποιοι είναι αυτοί και γιατί κρύβονται τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός δεν βλέπω να είναι Δήμος αλλά το προαύλιο των Φυλακών στα Διαβατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΥΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΟΣΑ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΑΣ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο, την πρόταση για τα κολωνάκια την ψήφισαν (η δεν αντέδρασαν), σχεδόν όλοι οι παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι!
    Διαφώνισαν και μειοψήφισαν μόνο οι δύο πρώην Δήμαρχοι, Ασπρίδης και Τσακμάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 9:10,
    νομίζω ότι κάνεις ένα σημαντικό λάθος!
    Στην απόφαση κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., διαφώνισε για πέντε(5) σημαντικούς, όπως τους χαρακτήρισε ο ίδιος λόγους, ο κ. Μπαρδάκας!!!!
    Στο τέλος βέβαια υπερψήφισε την πρόταση, επειδή υποτάχθηκε στην βούληση του Δημάρχου!!!!
    Προσοχή όμως, μη τον αποκαλέσετε υποτακτικό, δεν του αρέσει καθόλου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Βοσκοπουλος και ο Μπέλτσος ζηλέψανε τη δοξα του Ραγκουση και του Παγκαλου. Πολιτική και αποφασεις με το στανιο. Οπότε να μην εκπλαγουν οταν θα αρχισουν να τους προσγειωνονται τα γιαουρτια και σε αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3 Αυγούστου 2011 9:30 π.μ.
    καθολου υποτακτικος...απλα σκυλακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Γιώργο ή 9¨01!

    όπως σου είπα και στην επιχείρησή σου δια ζώσης έχεις άδικο. Έχετε στρέψει όλη την πόλη εναντίον σας! Δεν μπορεις να ζητάς την αλληλεγγύη του πολίτη στο δικαίωμά σας να τον ταλαιπωρείτε και να παρανομείτε! Η εικόνα που υπήρχε ήταν προσβολή για τον πολιτισμό μας. Σε εμένα τουλάχιστον παραδέχτηκες ότι όλο το πρόβλημα είναι οι πελάτες και όχι ο ανεφοδιασμός. Και όμως θα το δεις ότι αύξηση τζιρου θα εχετε και όχι μείωση αφού περισσότερος κόσμος θα κυκλοφορεί με τα πόδια. Μπορεί να μου θύμωσες τώρα επειδή στα είπα στα ίσα αλλά να δεις που θα μου δώσεις δίκιο.

    ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νάσο προχώρα. Είμαστε όλοι μαζί σου!
    Πιστεύουμε σε αρχές και αξίες.
    Σε κολωνάκια και θυσίες.
    Ζήτω τα κολωνάκια!

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aγαπητέ 2.57 Δεν είμαι ο Γιώργος που μιλούσες μιά φορά. Όπως μπερδεύεις τον Γιώργο πιθανότατα να έχεις μπερδευτεί και στο θέμα με τα κολωνάκια. Δεν είναι δυνατόν η Μ. Αλεξάνδρου να γίνει σημείο διέλευσης οχημάτων. Αλλάζει η λειτουργία της πόλης με συνέπειες που μάλλον δεν φαντάζεσαι. Γι αυτό μην είσαι απόλυτος, αν δεν είσαι ειδικός και άσε τις ιστορίες έχετε στρέψει την πόλη απέναντί σας! Αυτά είναι ιστορίες για παιδιά! Έλεγξε καλύτερα τον δήμο για τις αποφάσεις - γενικότερα που παίρνει για τη ζωή σου και δες τι δημοτικούς φόρους θα πληρώσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ δηλαδή υποστηρίζεις στα σοβαρά ότι πρέπει να επιτραπεί να συνεχίσουν να σταματούν παράνομα όποιος θέλει να πάρει μια ασπιρίνη, μια εφημερίδα ή να σηκώσει 50 ευρώ απο το ΑΤΜ και ας δημιουργει πρόβλημα; Μετά τις κοτσάνες του ανεφοδιασμού βρήκατε τώρα το τρελό επιχείρημα περι αλλαγής του χαρακτήρα του δρόμου από πλατεια μέχρι Τράπεζα της Ελλάδος!!! πες ανοιχτά τι πρέπει να γίνει αύριο το πρωί; επιστροφή στο χάος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε 8:20,
    ακριβώς όπως το λες! Νομίζω ότι είναι πολύ πιο χρήσιμο για τους κατοίκους του χωριού μας (σε όλες τις άλλες χώρες, οικισμοί 15.000 κατοίκων θεωρούνται χωριά), να μπορεί κάποιος να σταματά για λίγο, προκειμένου να πάρει μια ασπιρίνη, μια εφημερίδα, η να σηκώσει 50 ευρώ από ΑΤΜ!
    Είναι πολύ οφελιμώτερο από το κέρδος που προκύπτει για κάποιον που δεν έχει καμιά δουλιά στον συγκεκριμένο δρόμο και τον χρησιμοποιεί απαιτώντας μάλιστα να έχει και ταχεία διέλευση, προοριζόμενος για άλλη περιοχή μέσα από την καρδυά της πόλης, συγνώμη του χωριού μας ήθελα να πώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙΟ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΧΩΡΙΟ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θέλω να πω κάτι: Πολλοί που γράφουν και διαβάζουν σχόλια στα φλωρινιώτικα BLOGS, ανάλογα με το περιεχόμενο του κειμένου που διαβάζουν, πιστεύουν ότι καταλαβαίνουν και ποιός το γράφει. Μη βγάζετε ορισμένοι βιαστικά συμπεράσματα ότι αντιλαμβάνεστε ποιός έγραψε το τάδε ή το άλλο.. δεν είναι έτσι τα πράματα.. και εκτός των άλλων αυτού του είδους τα βιαστικά συμπεράσματα δείχνουν και κουτοπονηριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λυπάμαι πολύ 1:29 για όσα λες

    Μήπως μπορείς να μου δείξεις ένα τέτοιο "χωριό" σε κάποια άλλη χώρα όπου μπορεις να σταθμεύεις όπου σου γουστάρει και στα @@ σου αν ταλαιπωρείται ο άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. για τον αστο. πολύ σωστη άποψη. βγές το βράδυ και βάλε ένα αυτοκόλλητο με κεφάλι βοδιού στην ΄πορτα κάθε 'χωριάτη'', μετά ξάπλωσε στο αστικό σου στρώμα και διάβασε το βιβλίο που έγραψε ο χίτλερ[ ο αγων μου]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.