Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια μηνύματα του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ – ΤΕΙ
Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ των λυκείων της Π.Ε. Φλώρινας. Η επιτυχία τους αυτή, δικαίωσε τους κόπους και την προσπάθειά τους και μπροστά τους ανοίγονται πλέον νέες προοπτικές και μια νέα ζωή. Αρκεί να συνεχίσουν να πορεύονται με την ίδια πίστη και θέληση που επέδειξαν μέχρι τώρα.
Παράλληλα, θέλω να συγχαρώ τους γονείς των επιτυχόντων, που συμμετείχαν ενεργά σε αυτή τη θετική εξέλιξη, χάρη στην αγάπη, στη φροντίδα και στη συμπαράσταση – υλική και ηθική – απέναντι στα παιδιά τους.
Να συγχαρώ επίσης και τους καθηγητές τους για τα εφόδια που προσέφεραν και τα οποία έπιασαν τόπο.
Θέλω όμως να συγχαρώ και όσες και όσους προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν και να τους υπενθυμίσω πως όλη η ζωή είναι μπροστά τους και οι ευκαιρίες θα εξακολουθούν να παρουσιάζονται και θα είναι πολλές. Άλλωστε, η ιστορία διδάσκει πως ο πόλεμος δε χάνεται, όταν χαθεί μια μάχη.
Τέλος, από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, θέλω να καλωσορίσω τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες που θα έρθουν στην πόλη της Φλώρινας και θα αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας μας. Και να τονίσω πως θα είμαστε στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν κατά την εδώ παραμονή τους, στα ομορφότερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής τους.

Για το Ωδείο
Το Ωδείο Φλώρινας συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές, σε κάθε του εμφάνιση, δείγμα της άριστης δουλειάς που επιτελείται εδώ και χρόνια.
Η παρουσία της χορωδίας στις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2011», καθώς και όλων των τμημάτων στα «Πολιτιστικά Δρώμενα» του δήμου Φλώρινας, απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές. Οφείλω να συγχαρώ τη διευθύντρια κα Δόμνα Ευνουχίδου, την καθηγήτρια κα Αντρέια Διδασκάλου, όλους τους καθηγητές, καθώς και όλα τα παιδιά για το εξαιρετικό πρόγραμμα που παρουσίασαν.
Να συγχαρώ επίσης, για τη συμμετοχή τους στην έναρξη των εκδηλώσεων «Πρέσπες», τους απόφοιτους αριστούχους του Ωδείου μας Δημήτρη Τουλίκα, Αντώνη Σελεμίδη και Βιολέττα Λούστα, οι οποίοι χάρη στο υψηλό τους επίπεδο και στο πλούσιο ταλέντο τους, έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.