Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μήνυση κατά της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

Έντονη δικαστική αντιπαράθεση φαίνεται ότι πυροδοτεί η τοποθέτηση των διαχωριστικών κώνων στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Φλώρινας, καθώς η γ.γ. του Εμπορικού Συλλόγου (εξουσιοδοτημένη από το σύλλογο) κατέθεσε μήνυση κατά της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της Florine@, η κα Ντόρη Κουτουράτσα, εμφανίστηκε χθες στο δήμο Φλώρινας και με εισαγγελική παραγγελία, ζήτησε πρωτότυπα αντίγραφα των αποφάσεων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δημοτικού Συμβουλίου για την τοποθέτηση των διαχωριστικών κώνων καθώς επίσης και τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου της 18- 4- 2011.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μηνύτριας, η κα Ζέτα Ρίζου, παρ’ όλο που έλαβε την εισαγγελική παραγγελία, δεν έδωσε τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.


Πηγή: florineanews.blogspot.com

41 σχόλια:

  1. δεν έδωσε τα πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου.!!!!
    ΠΟΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ??? ΑΦΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ….ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΏΡΑ Η ΖΕΤΑ ΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
    "ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΩΡΩΝΩ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΩΝΩΝ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΤΡΑΒΌς ΕΊΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΦΙΛΕ!ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΜΟΥ....ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΟΥ" ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ!ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ...ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΥΡΟΣ" ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ...ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ!ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΗ. ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "... θα ξεκινήσω χαριτολογώντας. Εδώ αρπάξαν εκατομμύρια, τα δηλώσανε ότι τα πήρανε και δεν έγινε τίποτα και ένα τραπέζι τους πείραξε;"

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Gia 10 magazia 8a prepei dhladh na paralisei to kentro.. Swath h kinhsh voskopoulou. Eixe apotelesma to metro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παρέλυσε το κέντρο και χάθηκαν οι δρόμοι. Τόσο μεγάλες αποστάσεις βλέπεις μας γέμισαν άγχος. Η Λεωφόρος Καραμανλή δεν σας φτάνει, όταν βιάζεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nai gamatro metro.... simera tha me patouse enas!!
    ekei pou eixame to problima kai stamatoyse opou theli o kathenas tora exoyme allo..trexoun les kai einai aytokinitodromos!!! den lynis ena probloma dimiourgontas ena allo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μη γράφετε με λατινικούς χαρακτήρες ορεεεέ....
    Στραβωθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...το καλοκαίρι.. εκείνο.. δεν θα γυρίσει πίσω..
    ...τις όμορφες στιγμές μας.. δεν θα τις ξαναδούμε.. ένα πρωινό (αμάν) Παναγιά μου.. θά΄ρθει να με βρει (η Ντόρη) στην ακρογιαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέλος πάντων επειδή πολλά γράφονται κι ο καθένας γράφει ότι του καπνίσει.. σοβαρά τώρα η Ζέτα είναι κοπέλα χαμηλών τόνων. Ίσως δεν πρέπει να γράφουμε συχνά πυκνά χαζομάρες. Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΖΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΛΟΜΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ…
    ΑΛΛΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαφώς και είναι χαμηλών τονων!!! Αλλά το υποχθόνια ταιριάζει καλύτερα!!!

    Υ.Γ. να που λέτε ότι δεν έχει κανέναν φίλο που την συμπαθεί!! Εκτός και αν ο 5 Αυγούστου 2011 6:51 μ.μ. είναι η ίδια η αδελφός της/// ξέρετε που έκανε το dvd??? 83000 μόνο!!! Αλλά με χαμηλούς τόνους ε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένα τέτοιο καλό κορίτσι σαν την Ζέτα να σου δώσει ο Θεός.Το ίδιο βέβαια εύχομαι και για τον εαυτό μου, μη νομίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ασχολείται ο κόσμος με αυτούς που είναι χαμηλών τόνων, το αντίθετο μάλιστα. Όπου υπάρχει καπνός που λέει και παροιμία...

    Όταν μια υπόθεση έχει να κάνει με δημόσιο χρήμα, είτε είσαι υπάλληλος της εφορίας, είτε προϊστάμενος σε ραδιοφωνικό σταθμό, είτε τελωνειακός κ.λ.π., οφείλεις να είσαι καθαρός και έτοιμος για κάθε κακόβουλη ενέργεια εναντίον σου. Πόσο μάλλον όταν είσαι εκλεγμένος των εκλεγμένων απο τον λαό.

    Το κακο είναι πως σε (σχεδόν), όλες τις περιπτώσεις των ανθρώπων που διαχειρίζονται ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα, πάντα υπάρχει κάτι το παράτυπο.

    Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει μέρα με τη μέρα.

    Δεν ξυπνησαμε όλοι στα καλα καθουμενα μια Δευτέρα και είπαμε: "ας κατηγορησουμε κάποιους σήμερα".

    Στην τελική, η είδηση είναι είδηση. Αλλιώς δεν θα υπήρχε και θέμα συζήτησης με συγκεκριμένα γεγονότα και στοιχεία, τα οποια και προκαλούν όλον αυτόν τον σάλο.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το λεγόμενο DVD στην θεσσαλονίκη δεν έγινε; Από κάποια εταιρία που στεγάζεται στην Αγγελάκη; Μήπως στη δημιουργία του εμπλέκεται και ο αδελφός της γυναίκας του Βοσκόπουλου που ζει μόνιμα στη Σαλονίκη; Ρωτάω δεν ξέρω.. όποιος ξέρει, ας γράψει.. να μάθουμε και μεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μη βγάζετε μίσος και χαιρεκακία. Δεν υπάρχει λόγος. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για όλα. Δεν είμαστε εμείς οι δικαστές. Κανείς δεν είναι με το μέρος της Ζέτας αλλά όχι η κριτική να φτάνει στα άκρα αφού όλες αυτές τις υποθέσεις τις έχει αναλάβει η δικαιοσύνη. Αγαπητέ 6:52, τα νεύρα σου είναι εμφανέστατα μέσα στο σχόλιό σου. Ηρέμησε.. δεν υπάρχει λόγος να συγχίζεσαι. Κανείς δεν είπε ότι η Ζέτα είναι αθώα, κανείς δεν την υποστήριξε. Το να πει κάποιος ότι "είναι χαμηλών τόνων", δεν σημαίνει κιόλας ότι την αθωώνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΘΑ ΒΑΛΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ.Λ.Π..
    ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΕΡΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΜΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΩ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΞΕΡΩ ΓΩ...
    ΛΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να δούμε τι θα κάνει η Ζέτα όταν βρεθεί εκτός. Τότε θα είμαι ακριβής στις απόψεις μου περί Ζέτας. Για την ώρα με το σπρώξε από δω και σπρώξε από κει (εννοώ λίγο η μανούλα, λίγο το κόμα, λίγο ο μπαμπάς, μπορεί και κανένας άλλος), έ και φυτό να ήτανε θα είχε ανθίσει αδελφέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΖΕΕΕΤΑ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ. Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα ένα πράμα.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ντροπή σας πάντως να γράφεται πίσω από μάσκες όσα γράφεται . αν έχετε μαλακά βάλτε το ονοματάκι σας ΚΟΤΕΣ . Όσο για τις ΑΝΕΣ που γράφουν το κάνουν από ζήλια καθαρά γιατί αυτέ ήσαν ανίκανες και εξάλλου δεν έχουν μαλακά οπότε καταλαβαίνω γιατί δεν βάζουν το ονοματάκι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kai esi anapire pontike na dhmosievis ola ta sxolia giati ......mia mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δυστυχώς, τα σχόλια αναγνωστών σε αυτή την ανάρτηση δεν είναι αρεστά σε κάποιους...και επιλέγουν το δρόμο των απειλών. Να είναι σίγουροι πως δεν θα τους περάσει και πως τα "σχόλια" του θα πάρουν το δρόμο που πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ελευθερία του λόγου είναι απο τα βασικά συστατικά που θεσπίζουν την Δημοκρατία μας.

    Κάθε εκλεγμένος από τον λαό και κάθε δημόσιο πρόσωπο κατα συνέπεια, οφείλει να αφουγκράζεται την γνώμη και τον λόγο των ψηφοφόρων και συμπολιτών του, εφόσον αυτή έχει να κάνει με τα κοινά.

    Αγανάκτηση προκαλεί και μόνο η ιδέα, πως δεν πρέπει να εκφράζουν την άποψη τους σε τέτοια θέματα οι πολίτες.

    Λυπάμαι πραγματικά αν έχουν υπάρξει απειλές απο την μεριά των αναφερομένων στην συγκεκριμένη είδηση, ως προς τους διαχειριστές του Blog (το οποίο αποτελεί βασικό μέσο έκφρασης της κοινής γνώμης στις μέρες μας) και ευελπιστώ στην τήρηση των κανόνων που επιβάλουν την ανοχή των εκλεγμένων και δημοσίων προσώπων, στην κοινή γνώμη και την έκφραση αυτής.

    Πάντα θα υπάρχουν αποκλίσεις σε μια συζήτηση τέτοιας υπόθεσης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κυρίως θέμα παύει να υφίσταται και το οποίο ενδιαφέρει τους περισσότερους συμπολίτες μας φαντάζομαι.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 5 Αυγούστου 2011 7:00 μ.μ. Το δικό σου όνομα ποιο είναι είπαμε δεν κατάλαβα??? Ζετα???

    ΠΟΝΤΙΚΕ αυτά που ξέρανε πέρασαν τώρα τους κατάλαβε ο κόσμος.
    Και τους έχει χασμένους…. Η εισαγγελεύς πάντως όχι από ότι μαθαίνω.. έχει βγάλει πολλά, να δούμε εκεί θα αρχίσουν να απειλούν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να βγει η Ζετα .. η δόκτωρ γεωπόνος να μας πει τι έχει προσφέρει στον τόπο σε αντάλλαγμα για τα χιλιάρικα που παίρνει κάθε μήνα...
    Και για ποιον λόγο δεν έδωσε με εισαγγελική παραγγελία τα πρωτότυπα αντίγραφα των αποφάσεων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δημοτικού Συμβουλίου για την τοποθέτηση των διαχωριστικών κώνων καθώς επίσης και τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου της 18- 4- 2011. εεεε???? Έχουμε και την εισαγγελία χεσμένη??? Να δεις αυτή πώς σε περιμένει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 5 Αυγούστου 2011 7:02 μ.μ. giti re zeta ti tha ton kaneis???? den tha tou petaksis kana tyraki?
    ase mas re pou apilite kai apo pano...dystixos gia esena ta ekanes sk..ta eee fata tora...

    enas proin filos sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλα ολα αυτα ρε παιδιά, αλλα πως εκλέχτηκαν εκει αυτοι οι άνθρωποι;; Τυχαία; Μήπως να γυρίσουμε τα πυρά και προς τα πρόβατα που ψηφίζουν οτι τους πούνε; ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η παντοκρατορία της οικογένειας δεν κρατεί καλά!!!!
    Αυτά που ξέρατε τελειώσανε…θα ακολουθισεις και εσύ την μοίρα του Βοσκοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ! ΜΠΕΣΤΕ ΣΤΟ www.krouakroua.blogspot.com, να σας σηκωθεί η τρίχα περί ΑΝΦΛΩ κ.Ζέτας κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μην την κατηγορείτε...έτσι έμαθε να ζει..όλα έτοιμα και στο χέρι..γύρισε από σπουδές και ήταν πρόσφορο το έδαφος για να αναδυθεί..έτοιμες οι γνωριμίες που έδωσαν τις ψήφους, έτοιμη η δουλειά της...και αντε τώρα να την πείσεις ότι όχι απλά δεν κατάφερε μόνη της τίποτα αλλά κατάφερε και να καταστρέψει ότι της χαρίστηκε με βασικότερο την εικόνα της!όσα εύκολα αποκτούνται εύκολα φεύγουν!Αυτό να θυμάται η κυρία Ρίζου.Κάποια στιγμή όταν θα μείνει μόνη της και θα αναλογιστεί τι έχει κάνει στη ζωή της...θα δει ένα ΚΕΝΟ! Και επειδή δε ζηλεύω φίλε 05 Αυγούστου 2011 7:00 γιατί για τα προσωπικά μουδεν έχει μιλήσει κανείς στην πόλη...και ούτε είμαι ΑΝΑ όπως είπες....σκέψου ότι ούτε και εσύ έγραψες επώνυμα το σχόλιο σου οπότε σου γυρνάνε μπούμερανγκ οι βρισιές..να τις χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σε ένα άλλο μπλοκ είδε κάποιος την Ζέτα στον ύπνο του, με δύο βραχιόλια. Ένα βραχιόλι στο δεξί, ένα βραχιόλι στο αριστερό. Και ήτανε λέει η Ζέτα σαν βασίλισσα. Τώρα αν ήτανε αληθινό το όνειρο το χθεσινό, θα δείξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τα πραγματα ειναι πολυ απλα και τα κουτσομπολια μαλλον περισευουν.
    να ανοιξουν οι λογαριασμοι της οικογενειας ριζου και αν οι καταθεσεις τους δικαιολογουνται απο τα εισοδηματα τους, εγω θα κανω βουβα. αν ομως οχι, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.....

    το πανακριβο "μπλε ελατο" στην αυλη της οικογενειας, που εχει μεγαλωσει τωρα πια, ειναι πληρωμενο?

    (ακουγεται λαικιστικο το παραπανω ερωτημα αλλα ειναι ενα πολυ χαρακτηριστικο παραδειγμα της θητειας ριζου στο δημο)

    ασε που ο πατερας αποτελεσε το μεγαλυτερο αναχωμα για την εκτελεση εργων και της αναπτυξης στο δημο τα τελευταια 20 χρονια και λογω της κοντρας με την συναδελφο του μεσα στο δημο αλλα και λογω της αρνητικοτητας του ιδιου σε οτι αυτος δεν ενεκρινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για ποιά συνάδελφο του λες 6 Αυγούστου 2011 6:16 μ.μ.??? Αυτήν με την 4όροφη οικοδομή στο ποτάμι Πλ. Ηρώων μεριά? Για λέγε,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συμφωνώ 12:55! φτάνει "φάγανε", φτάνει...

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δε ξέρω πλέον αν με πειραζει πιο πολύ ότι τα "φάγανε" ή το αλαζονικό ύφος που έχουν όταν σε κοιτούν....σαν να λένε "κορόιδα εμείς σας δουλεύουμε...εμείς τα τρώμε...εμείς όμως δεν παθαίνουμε τίποτα.." !

    Είστε για λύπηση ρε...όλοι όσοι εκμεταλλεύεστε την ανάγκη του κόσμου..για να κάνετε τα καπρίτσια σας!τα απόλυτα ΜΗΔΕΝΙΚΑ είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Φίλε 7:49 αυτό που λες πως όταν σε κοιτούν με αλαζονικό ύφος είναι αλήθεια δυστυχώς. Αυτό συμβαίνει και με μεγάλους πολιτικούς στην Αθήνα όπως ολόκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη (αλλά και άλλοι πολλοί) που όταν μιλάνε, είναι σαν να λένε: "Εμείς γεννηθήκαμε για να σας κυβερνάμε.." Το ύφος τους και όλο το στυλάκι τους αυτό δείχνει αναμφισβήτητα.. Πολύ σωστή η παρατήρησή σου.. Όμως δυστυχώς αυτό δεν έχουν τη δυνατότητα να το νιώσουν πολλοί ψηφοφόροι. Αλλιώς θα ξυπνούσαν.. απ΄τον λήθαργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η κ. Ζέτα Ρίζου εκλέχτηκε από εμάς. Ο κ. Δήμαρχος της ανέθεσε την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου.Προς τι λοιπόν τόση χολή εναντίον ενός νέου ανθρώπου; Στο τέλος της θητείας της θα της αποδώσουμε αυτά που αξίζει.Ο πατέρας της είναι μια άλλη υπόθεση. Αν έχετε κάποια στοιχεία εναντίον του, στον εισαγγελέα.Είναι πολύ άσχημο να χτυπάμε τα παιδιά εξ αιτίας των γονέων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.