Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στο Μανιάκι

Χθες το πρωί, δύο άνδρες ηλικίας από 25 έως 30 ετών αγνώστων λοιπών στοιχείων, εξαπάτησαν 81χρονη ημεδαπή, στο Μανιάκι Φλώρινας.
Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες πλησίασαν την 81χρονη, ενώ αυτή βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού της και ισχυριζόμενοι ότι ο γιός της τους χρωστούσε χρήματα, της απέσπασαν το ποσό των 250 ευρώ.
Στη συνέχεια και αφού αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα κατείχε και άλλα χρήματα, την απείλησαν και της πήραν το ποσό των 250 ευρώ.
Οι δράστες αναζητούνται.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου.

Παρατίθενται χρήσιμες συμβουλές για αποφυγή εξαπατήσεων:
 
Μη πείθεστε εύκολα με άγνωστα άτομα που σας πλησιάζουν είτε με το πρόσχημα ευκαιριακών αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενών σας, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των συγγενικών σας προσώπων.

Έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, στενοί συγγενείς κ.α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.