Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιάννης Λιάσης πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου

Ο Γιάννης Λιάσης είναι ο πρώτος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του καλλικρατικού δήμου Αμυνταίου, λαμβάνοντας στη σχετική ψηφοφορία 23 ψήφους. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Ισαάκ Νικολαίδης με 21 ψήφους και γραμματέας ο Δημήτριος Φίστας με 25 ψήφους.
Στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου εκλέχτηκαν οι Τρύφων Γεώργου, Κωνσταντίνος Μωυσιάδης, Νικόλαος Παπαχρήστου, Γιώργος Ψαλλίδας, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και Ευθύμιος Χαριτίδης. Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν οι Αργύριος Βολιώτης, Φωτεινή Βεράνη, Κυριάκος Κύρκου, Ιορδάνης Μπάντης, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και Απόστολος Θεοδώρου. Πρόεδρος των δύο επιτροπών θα είναι ο δήμαρχος Μάκης Ιωσηφίδης.

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.....ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ....ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΙΜΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ....ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ....ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑς ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Πάγκαλος κάποτε είχε πει: Μα δεν υπάρχει ένα όριο ξεφτίλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον πρώτο Πρόεδρο του Καλλικρατικού Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.
    Συγχαρητήρια του αξίζουν γιατί δεν είδε τα τοπικά προβλήματα με κομματικό χρώμα, γιατί δεν αγκιστρώθηκε στην καρέκλα του αρχηγού στην καρέκλα της εξουσίας, γιατί αψήφισε το προσωπικό του κόστος κι αν θέλετε την προσωπική του προοπτική που τόσο έντεχνα κάποιοι του υπενθύμιζαν, μπροστά στα συμφέροντα του τόπου.
    Και αυτό βέβαια είναι ξένο στα ήθη των επικριτών του, αλλά στον απλό λαό είναι άνοιγμα νέων δρόμων, νέων αντιλήψεων.
    Είναι πράξη ευθύνης η συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές διότι απέδειξε ότι όποιος θέλει να υπηρετήσει τον τόπο του , μπορεί να το κάνει αυτό από οποιαδήποτε θέση ευθύνης.

    Σε ότι αφορά τις μικρότητες περί χεριού στην τσέπη, πρέπει να ξέρετε ότι είναι ο μοναδικός αιρετός που ζημιώθηκε οικονομικά από την στιγμή που έμπλεξε με τα αυτοδιοικητικά. Άλλοι είναι που κέρδισαν, και είναι δίπλα σας.

    Το ήθος του κ. Λιάση αποδεικνύεται από την στάση ζωής που τον χαρακτηρίζει τα τελευταία τριάντα χρόνια, (από όταν εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Αμύνταιο) και αυτό κανείς δεν μπορεί να του το αμφισβητήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.