Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κλειστά αύριο τα σχολεία στο δήμο Φλώρινας

Με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο το δήμο Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφάλειας των μαθητών.
Υπενθυμίζεται πως μετά την κατάργηση των νομαρχιών, την απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων λαμβάνει πλέον ο κάθε δήμαρχος για τα σχολεία που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια του δήμου του.
Αυτή τη στιγμή, στη Φλώρινα, η χιονόπτωση είναι έντονη και η θερμοκρασία έχει πέσει στους -3,5 βαθμούς Κελσίου.  Στα ορεινά η χιονόπτωση είναι ακόμα εντονότερη και σύμφωνα με την Αστυνομία, αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται από Φλώρινα προς Καστοριά, μέσω Βίγλας (εθνική οδός) και Βιτσίου (επαρχιακή οδός).
 

1 σχόλιο:

  1. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΔΑ ΜΟΛΙΣ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΟ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΩ ΓΩ. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.