Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζεται η διαμάχη για τα... άλογα του Νυμφαίου

Το σήριαλ με τη χρηματοδότηση για τις τουριστικές υποδομές του Νυμφαίου συνεχίζεται, καθώς η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Αμυνταίου εξέδωσε νέα ανακοίνωση – απάντηση στην οποία αναφέρονται:
«Στο λαλίστατο κείμενο του γραφείου τύπου του Δήμου Αμυνταίου, απάντηση στην ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης, για την προγραμματική σύμβαση του Δήμου μας με τον Αστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Νυμφαίου, το μόνο που παραλείπεται, είναι το ποσό, που θα πληρώσει ο Δημότης, για την ως άνω σύμβαση, κουβέντα για τη ταμπακέρα, για το «μαλλί» !! τις 70.000 € !!! που θα δώσει ο Δημότης, για τα 8 άλογα περιπάτου και το άνοιγμα- κλείσιμο του Μουσείου του Νυμφαίου μόνο για το έτος 2011!
Μέσα από το κείμενο- απάντηση, με δέος πληροφορούμαστε, ότι παρόμοια λογική και συνακόλουθη γαλαντομία, θα ακολουθήσει για τον Άγιο Παντ/μονα, Ξινό Νερό, Κέλλη, Πέτρες, Αμύνταιο, Λιμνοχώρι, Πελαργός, Λέχοβο, Βαρικό όπως και άλλων χωριών !! ..... με στόχο τη λειτουργία όλων των υποδομών.... και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας
Πόσα άλλα, «εβδομήντα χιλιάρικα ετησίως» θα πληρώσουν οι Δημότες μας για να γίνει πράξη, το όραμα των «Ανοιχτών Οριζόντων», είναι κάτι που μας βάζει σε μεγάλη ανησυχία.
Γιατί το ζήτημα της ψήφισης της Σύμβασης το 2010, από τον κ.Θεοδωρίδη σαν μέλος της ΤΕΔΚ, και βέβαια θα το ψηφίζαμε και’ μείς, αν τον λογαριασμό τον πλήρωνε η ΤΕΔΚ, κι όχι ο Δημότης του Δήμου μας.
Η αγωνία, και ο ρόλος ο δικός μας είναι να υποστηρίζουμε το γενικότερο συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών μας, πέρα απ’ τις όποιες προεκλογικές υποσχέσεις, και «επιταγές για εξαργύρωση», πρακτική που σύντομα, θα βουλιάξει τον Δήμο και τους Δημότες, στα χρέη και τις υποχρεώσεις.
Υ.Γ. Φυσικά δεν πρόκειται να απαντήσουμε στην παραληρηματικού τύπου, ανεκδοτολογία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Νυμφαίου.
Που, παρά την έκταση του, δεν απαντά στην ουσία, που είναι το αυθαίρετο κόστος (70.000 €) της προγραμματικής σύμβασης».

6 σχόλια:

  1. φτανει ρε Θεοδωριδη,αυτο εννοεις αντιπολιτευση?τοσο πολυ σε πειραξε που εχασες?ασχολησου με κανενα πιο σοβαρο θεμα.μην συνεχιζεις να λειτουργεις με τον ιδιο τροπο που λειτουργουσες σαν δημαρχος,να λες οολη την αληθεια και οχι μονο αυτα που θελεις εσυ.Μιζερια και μικροπολιτικη δυο στοιχεια που σε διακρινουν μια ζωη.ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας μή Αμυντιώτης, συνεπώς μη ψηφοφόρος.
    Για την φροντίδα ένος άλόγου δίνετε για ένα μήνα το ποσό περίπου των 700 €. Ε΄είναι πολλά, με αυτά τα λεφτά θα ζούσε μία οικογένεια την σήμερον ΔΥΣΚΟΛΗ εποχή.΄????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΟΡΗ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΟΥΑ - ΚΡΟΥΑ30 Ιανουαρίου 2011 στις 8:12 μ.μ.

    Αυτά τα άλογα τι σανό τρώνε; Και από που τον προμηθεύονται άραγε; Μήπως είναι κανένας "ειδικός σανός" λέω..Άραγε προβλέπει η σύμβαση την διατροφή των αλόγων και την εν γένει φροντίδα τους; Και για να ξεκαθαρίσω το τοπίο, θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε που "ακριβώς" πάνε αυτά τα χρήματα ακόμα και αν μιλούσαμε για 7.000 ευρώ! Το αν "η αντιπολίτευση το κάνει για δικούς της λόγους" ή "το Νυμφαίο είναι κάτι ξεχωριστό" δεν μας απαλάσσειαπό την υποχρέωση της έρευνας, ούτε και "απαλλάσεται"κανένας τόσο εύκολα από το βάρος της διαχείρισης του δημόσιου χρήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα τι ράτσα ήταν αυτά τα άλογα και ξοδεύτηκαν τόσα χρήματα του Ελληνικου Δημοσίου ; Ρουμάνικης ή Ουγγαρέζας προελεύσεως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον ρουμάνικης, ίσως να μιλάνε και βλάχικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΠΩΣΕ ΜΕ ΤΟ 55% ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΑΙΟΥ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΤΩΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.