Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Αποχώρησε η ΔΑΚΕ Λιγνιτικού Κέντρου από την ενημέρωση του προέδρου της ΔΕΗ

Η  ΔΑΚΕ λιγνιτικού κέντρου, αποχώρησε από την ενημερωτική σύσκεψη προέδρου της ΔΕΗ κ. Αρθούρου Ζερβού προς τα συνδικαλιστικά στελέχη της περιοχής.
Η δυναμική αποχώρηση της ΔΑΚΕ οφείλεται στην αντίθεση της να συζητηθούν σενάρια περαιτέρω απελευθέρωσης, όταν οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είναι πως δεν δέχεται καμιά παραχώρηση  και καμία ανταλλαγή.
Οι ΔΑΚΕ  των σωματείων της περιοχής:  Ένωση - Λυγκιστής –Τεχνολόγων μηχανικών -Χειριστών  και η νέα ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δήλωσαν πως κάθε ενημερωτική εκδήλωση είναι Θετική, αλλά δεν πρέπει να αμφισβητεί την ουσία των αποφάσεων του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
Η ΔΑΚΕ Λιγνιτικού Κέντρου καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες Κοζάνης και Φλώρινας να παρευρεθούν στην παρουσία διαμαρτυρία στην αίθουσα τέχνης Κοζάνης, το απόγευμα της Πέμπτης 20 /01/11 και ώρα 5 στην παρουσία του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. Δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε κάθε ενέργεια που θα βλάπτει την ΔΕΗ και την περιοχή.
Η ΔΑΚΕ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Είναι εδώ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ !!

1 σχόλιο:

  1. H ΔΑΚΕ θα ..αντιστεκόταν εάν στο βήμα ήταν ο κ.Σαμαράς ; Η ΠΑΣΚΕ φυσικά δέν αντιστάθηκε γιατί στο βήμα ήταν ο κ. Παπανδρέου. Οσο υπάρχει ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ συνδικαλισμός η κοροιδία του εργαζόμενου ή άνεργου εργαζόμενου και κατ επέκτασιν της κοινωνίας θα συνεχίζεται. Η "κάθε ΔΕΗ" πρέπει να απαλλαχθεί απο τα κομματικά παράσιτα για να έχει κάποια ας πούμε ανάπτυξη .Διαφορετικά οι μεν θα προσκυνάνε και οι δε θα ..αντιστέκονται αναλόγως της κομματικής κυβέρνησης τους. Φτάνει πιά η κοροιδία. Τα προβλήματα ΔΕΝ έχουν κόμμα για να είναι σε κώμμα ή σε κατ επιλογή "αντίσταση".Ο κομματισμός καταρρέει αλλα δυστυχώς κάποιοι δέν λένε να ..ξυπνήσουν απο την κομματικη ΑΦΑΣΙΑ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.