Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η ώρα του... νερού

Η πρώτη ουσιαστικά συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στις 6 το απόγευμα με 38 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ των άλλων θεμάτων υπάρχει και η συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΦ. Το εν λόγω θέμα θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον, όχι τόσο για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τη διοίκηση της Επιχείρησης, όσο για την πολιτική που θα εφαρμόσει η δημοτική αρχή στο θέμα του νερού.
Όπου να ‘ναι άλλωστε θα έρθουν και πάλι οι λογαριασμοί στους Φλωρινιώτες και αν δεν κάνω λάθος ο δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος είχε υποσχεθεί προεκλογικά μείωση της τιμής του νερού και ένταξη των νέων οικισμών με το χαμηλότερο κόστος. Θα ισχύσει τελικά κάτι τέτοιο και αν ναι από πότε;

9 σχόλια:

  1. Αυτό είπε πριν τις εκλογές. Μετά από αυτές ο Βοσκόπουλος ότι θα έχει να λέει θα το λέει παίζοντας μπιρίμπα στο καφενείο του Σελεμίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε όλο αυτιά για να ακούσουμε πως θα τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση, ότι δεν θα πληρώνουν ακριβότερα το νερό από ότι πληρώνουν σήμερα, οι κάτοικοι των περιφερειακών Δήμων και οι του πρώην Φλώρινας θα έχουν σημαντικότατη μείωση στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΦ.
    Ενδιαφέρον και μάλιστα πολύ έντονο υπάρχει και για τη λύση στο πρόβλημα της τηλεθέρμανσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ;
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ BLOG, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΣΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑ....ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου (11:21μ.μ.), ελπίζω αυτά που λες να μην εκφράζουν τον Βοσκόπουλο διότι διαφορετικά αλίμονο στην Φλώρινα.
    1ον: Την αποτυχία του μάλλον την προεξοφλείς εσύ γιατί εμείς ανεξάρτητα από το τι πιστεύουμε, πουθενά δεν είπαμε κάτι τέτοιο!
    2ον: Για σκεφτείτε ο Δήμαρχος να παίρνει τις σοβαρές αποφάσεις που αφορούν όλους μας στο καφενείο! (προσοχή: είναι άλλο να ακούς απόψεις στο καφενείο, στον πεζόδρομο η όπου αλλού συχνάζουν άνθρωποι και άλλο εκεί να παίρνονται οι αποφάσεις).
    3ον: Αλίμονο αν ο Δήμαρχος παίζει θέατρο όλη μέρα, χαμογελώντας με αυτά που του λεν οι δημότες, αφού όπως λες τα θεωρεί "μα...κίες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είδαμε την επιτυχία του Βοσκόπουλου 4 χρόνια πριν. Αυτό ισχύει για όσους μπορούν να δουν βέβαια και μάλλον δεν αφορά τον Ανώνυμο 11.21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός κι αν είσαι χαζοχαρούμενος ή παχύδερμο ή Βοσκόπουλος..τότε χαμογελάς σε κάθε περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΒΡΗΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ "ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ" ΘΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ("ΤΟΝ") ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΝ ΤΙ ΓΕΝΝΕΣΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ BLOG ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και έχει χαμόγελο kolynos ο κύριος Βοσκόπουλος (ο Ιωάννης)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Res, non verba.
    Έλεγαν οι Λατίνοι. Δηλαδή: έργα, όχι λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.