Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Νέες κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια

Την Τετάρτη 02/02/2011 και ώρα 09:00 π.μ. εως και 11:00 π.μ. κατάληψη του ταμείου του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαίδας, για να κάνουν ελεύθερα τις εξετάσεις τους οι πολίτες χωρίς να πληρώνουν το χαράτσι των πέντε ευρώ, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας, το σύλλογο ΑΜΕΑ (ατόμων με ειδικές ανάγκες) Πτολεμαίδας, το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια ''Εργατική Αλληλεγγύη'' , τα Συνεργαζόμενα Σωματεία Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας χρήσης Δυτικής Μακεδονίας και την συμπαράσταση αρκετών ιατρών του νοσοκομείου. Θα μοιράζεται έντυπο υλικό και θα ενημερώνονται οι πολίτες για τις θέσεις της επιτροπής αγώνα.
Την Κυριακή 06/02/2011 και ώρα 16:00 μ.μ εως 18:00 μ.μ κατάληψη και άνοιγμα των διοδίων Πολυμύλου Κοζάνης, για να διέρχονται ελεύθερα οι οδηγοί χωρίς να καταβάλουν το χαράτσι των διοδίων, σε συνεργασία με το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια ''Εργατική Αλληλεγγύη'' και τα Συνεργαζόμενα Σωματεία Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης Δυτικής Μακεδονίας θα μοιράζεται έντυπο υλικό και θα ενημερώνονται οι πολίτες για τις θέσεις της επιτροπής αγώνα.
Το Σάββατο 12/02/2011 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί η 2η Ανοιχτή, Λαϊκή και Αμεσοδημοκρατική Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών και μαζικών φορέων Δυτικής Μακεδονίας και Ν. Ημαθίας.
Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις όπως και στην συνέλευση της επιτροπής στην οποία θα καθοριστεί η παραπέρα δράση μας και το άνοιγμα σε άλλα ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης.
ΟΧΙ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΤΡΟΙΚΑ - ΑΝΕΡΓΙΑ - ΔΝΤ

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.