Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πλήθος Φλωρινιωτών στην ομιλία Παπανδρέου

Ουκ ολίγοι ήταν οι Φλωρινιώτες που βρέθηκαν στην Κοζάνη, για την ομιλία του πρωθυπουργού. Πρώτος και καλύτερος ο βουλευτής της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης και από ‘κει και πέρα ο δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρεσπών Αλέξανδρος Τράσσιας, ο πρώην νομάρχης Γιάννης Στρατάκης, ο πρώην δήμαρχος Αετού Σταύρος Αναστασιάδης, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Κεχαγιάς και στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής και της νεολαίας, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ναούμ, η δημοτική σύμβουλος Όλγα Μούσιου, κάτοικοι των Αναργύρων και πιθανώς και άλλοι, τους οποίους δεν εντοπίσαμε. Όπως δεν εντοπίσαμε το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Λιάνη, αλλά και το δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο ή κάποιον εκπρόσωπο του.

4 σχόλια:

  1. Ε, πώς να εντοπίσετε το βουλευτή Γιώργο Λιάνη...
    Ούτε Φωτιές είχαμε, ούτε Πρέσπεια. Γιατί να έρθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΣΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναπληρώτρια γραμματέας και δημοτική σύμβουλος η Ολγα. Αν γράφετε κάτι γράψτε το σωστά παρακαλώ! Τέτοιου είδους τίτλοι αποκτήθηκαν με μεγάλη θυσία και δεν θα πρέπει να αποσιωπούνται. Δεν έλειπε μόνο ο Βοσκόπουλος από την επίσκεψη του πρωθυπουργού. Έλειπε και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Μα τι γίνεται βρε παιδιά όταν λείπουν αυτοί οι δύο λείπουν μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ''ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΕΠΑΣ΄΄ ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΣΠΩΝ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.