Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Η καλοκαιρινή συναυλία της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του «Αριστοτέλη» (video)

Η καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία λήξης του χορωδιακού έτους της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», υπό τη Διεύθυνση της Σοφίας Μούλη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Στην χορωδιακή συναυλία συμμετείχαν επίσης η Χορωδία Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού υπό τη διεύθυνση της Αλεξάνδρας Παππά και στην πρώτη της παρουσίαση η νέα Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του «Αριστοτέλη» υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Μούλη.

Ειδικότερα, εμφανίστηκαν τα τμήματα προχορωδίας I και ΙΙ και το τμήμα παιδικής – εφηβικής χορωδίας του «Αριστοτέλη», η παιδική, η εφηβική και η μικτή ενηλίκων χορωδία του Βελβεντού και η μικτή ενηλίκων του «Αριστοτέλη».


4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μια καταπληκτική χορωδιακή βραδιά. Η μαέστρος Σοφία Μούλη δίνει και την ψυχή της για όλους εμάς. Τόσα χρόνια της εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας και τους προσφέρει πάρα πολλά. Τώρα έχω κι εγώ την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία κι από κοντά ως μέλος της νέας μικτής χορωδίας ενηλίκων του Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους του χορωδους αλλά και στην μαέστρο Σοφία Μουλη που δίνεται με την ψυχή της στην χορωδια και μας ανταμείβει πάντα με την καλύτερη εμφάνιση της χορωδίας. Συγχαρητήρια σε όλους αλλά και στον μικρό μαέστρο που διηύθυνε καταπληκτικά το τμήμα της προχορωδιας 2. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά. Συγχαρητήρια σε όλους και στην μαέστρο γι'αυτήν την υπέροχη εμφάνιση όλων των τμημάτων της χορωδίας. Επίσης αξίζει συγχαρητήρια και ο νεαρός μαέστρος, ο οποίος διηύθυνε καταπληκτικά την προχορωδια 2 και μας άφησε όλους άφωνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν μια ξεχωριστή, μια πανέμορφη συναυλία, με την αιθουσα του Αριστοτελη να ειναι οπως παντα καταμεστη απο κοσμο.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην μαέστρο αλλά και στους χορωδους για αυτήν την εξαιρετική εμφάνιση όλων των τμημάτων. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια και στο νεαρό μαέστρο, ο οποίος διηύθυνε καταπληκτικά την προχορωδια 2 και μας άφησε όλους άφωνους. Μακάρι η μαεστρος Σοφία Μουλη να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και στα επόμενα χρόνια και να βλέπουμε η χορωδια να μας κάνει υπερήφανους σαν φλωρινιωτες και σε άλλες πόλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.