Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Φινάλε με νίκη για τις κορασίδες του Αίαντα Αμυνταίου

Με νίκη ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα οι κορασίδες του Αίαντα. Στην τελευταία αγωνιστική, επικράτησαν εντός έδρας 63-30 επι του Άργους Ορεστικού. Η ομάδα εμφανίστηκε αρχικά νωχελική χωρίς ενέργεια, αλλά στη συνέχεια άλλαξε ρυθμό και με λιγότερα λάθη έφτασε τη νίκη, η οποία ίσως ήταν αναμενόμενη, καθώς η αξιόμαχη ομάδα του Άργους Ορεστικού αποτελείτο, κυρίως από παίκτριες μικρότερων ηλικιών και έτσι φάνηκε από νωρίς η διαφορά δυναμικής.
Σε γενικές γραμμές η ομάδα εμφανίστηκε όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τα οποία κρίθηκαν στη λεπτομέρεια εξαιτίας της απειρίας των παικτριών, με ενέργεια και φάνηκε ενωμένη. Η φετινή χρονιά ήταν ίσως η καλύτερη της ομάδας, μιας και δούλεψε συστηματικά και θα συνεχίσει με πιο ανεβασμένους ρυθμούς για να προετοιμάσει μια ομάδα ανταγωνιστική σε επίπεδο νεανίδων (αλλά και κορασίδων) του χρόνου. Εξάλλου υπάρχουν και τα παιχνίδια σε επίπεδο γυναικείου για τις ίδιες παίκτριες που θα συμβάλλουν θετικά!

Διαιτητές: Γλούφτσης - Κουφούδης

10λεπτα: 14-3, 32-11, 50-18, 63-30

Αίαντας Αμυνταίου (Φωτιάδης Λ.) : Μιχαηλίδου Ι. 16, Ζιούρη Ου. 2, Ζιούρη Α. 4, Μιχαηλίδου Ε. 13, Θωμαΐδου 4, Χατζή 2, Μάρκου, Σωματάκη 13, Τερζή 5, Γεωργιάδου 4.

Ρεπορτάζ
Φωτεινή Σωματάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.