Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το περασμένο Σάββατο στην εκδήλωση μας, βοηθώντας να συνθέσουμε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό, αλλά και αυτούς που δεν κατάφεραν να βρίσκονται μαζί μας για διάφορους λόγους για την υποστήριξη που μας παρέχουν.
Το γεγονός ότι σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία ο κόσμος αγκαλιάζει τις προσπάθειες μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο για το επόμενο βήμα αλλά επίσης μας γεμίζει και ευθύνη για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.
Επίσης νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους που μας τιμούν με την δική τους παρουσία αλλά και την καταπληκτική ορχήστρα του Κώστα Σμόλικα και τον Βαγγέλη Τόρη για την βραδιά που μας χάρισαν.
Τελειώνοντας θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά του χορευτικού τμήματος και τους χοροδιδασκάλους τους κα. Κολώνη Ήρα & κ. Κωνσταντίνου Ιωάννη για την άρτια παρουσίαση τους αλλά και τον κ. Μπαμπάκο Παύλο ο οποίος με πολύ μεράκι και την βοήθεια της κα. Κοκκινίδου Βέρας και εθελοντριών παρουσίασαν ένα μοναδικό δρώμενο με θέμα την επιρροή της δημοτικής ηπειρώτικης μουσικής από τους ήχους της φύσης και τα βιώματα των Ηπειρωτών.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καλδάνης Κων/νος
Ο Γεν.Γραμματέας
Παρδάλης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.