Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Οι «Σάρισες» στα προκριματικά του Πανελληνίου παμπαίδων - παγκορασίδων

Πρώτη εμφάνιση για πολλά παιδιά - Πολύ κοντά στην πρόκριση έφτασε ο Αραβιάδης

Το Σάββατο 26/1/2013 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στους προκριματικούς αγώνες του απλού του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη και πήραν μέρος 110 αθλητές και αθλήτριες από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, όπως και από την Ήπειρο και τη Θεσσαλία διεκδικώντας τις πέντε θέσεις για τα αγόρια και τις τρεις για τα κορίτσια που οδηγούν στους τελικούς που γίνονται κάθε χρόνο τον Ιούνιο στην Αθήνα.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ πήραν μέρος με οκτώ αθλητές και έξι αθλήτριες. Η ομάδα της Φλώρινας ήταν μία από τις μεγαλύτερες αποστολές. Σημειωτέων ότι από τα 14 παιδιά τα 10 πήραν μέρος για πρώτη φορά σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Στην κατηγορία των Παμπαίδων αγωνίστηκαν οι: Αραβιάδης Ορέστης, Δόντσιος Μάξιμος, Γιώσης Βασίλης, Χατζόπουλος Στέφανος, Αντωνίου Κων/νος, Μιχαηλίδης Στέργιος, Παράσχου Ζήσης και Ελσάμι Ιωσήφ.
Στην κατηγορία των Παγκορασίδων αγωνίστηκαν οι: Μπεκιάρη Ανδρονίκη, Τρικιλίδου Ειρήνη, Τραϊανοπούλου Χριστίνα, Ρούφα Ευτυχία, Φωτιάδου Χρυσή και Γαύρου Γεωργία.
Από τα αγόρια την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Αραβιάδης Ορέστης, ο οποίος σημειώνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες έφτασε μία ανάσα πριν την πρόκριση. Στον κρίσιμο τελευταίο αγώνα δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί του και έχασε το παιχνίδι και την μεγάλη πρόκριση. Όλα επίσης τα υπόλοιπα αγόρια αποκλείστηκαν σημειώνοντας τα παρακάτω αποτελέσματα (νίκες-ήττες):
Μιχαηλίδης. 2-1, Χατζόπουλος, 1-1, Αντωνίου 1-1, Γιώσης 1-1, Παράσχου 0-2, Δόντσιος 0-2, Ελσάμι 0-2.
Τα κορίτσια επίσης αποκλείστηκαν σημειώνοντας τα εξής αποτελέσματα (νίκες-ήττες):
Μπεκιάρη 2-1, Ρούφα 2-1, Φωτιάδου 1-1, Τρικιλίδου 1-1, Τραϊανοπούλου 0-2, Γαύρου 0-2.
Συνολικά η εμφάνιση των παιδιών κρίνεται πολύ ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα. Αγόρια και κορίτσια πήραν δυνατές εμπειρίες και γνώρισαν από κοντά συμπαίκτες τους από άλλες πόλεις.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλα τα παιδιά για την εμφάνιση, τους γονείς που ήταν κοντά τους, τον προπονητή και τους υπεύθυνους συνοδούς Αραβιάδη Θεολόγο και Φωτιάδη Κωνσταντίνο.

Σημαντικοί αγώνες το Σαββατοκύριακο
Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 2-3/2/2013 οι ΣΑΡΙΣΕΣ δίνουν στη Φλώρινα δύο πολύ σημαντικούς αγώνες για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας. Και οι δύο ομάδες αντρική και γυναικεία θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 12.00 τις αντίστοιχες ομάδες των Ιωαννίνων, ενώ την Κυριακή στις 11.00 π.μ. θα παίξουν με αυτές της Έδεσσας.
Το Σάββατο μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας των ΣΑΡΙΣΩΝ. Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν και στον αγώνα και στην εκδήλωση της βασιλόπιτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.