Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Πέντε αθλητές του «Παγκράτιον» στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος

Το Σαββατοκύριακο 2 &3/2/2013, στο αθλητικό κέντρο “ΔΑΙΣ” στο Μαρούσι Αττικής, θα διεξαχθούν οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε, στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων.
Ο Α.Σ “ΠΑΓΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας θα είναι και πάλι παρών στην κορυφαία διοργάνωση της ΕΛ.Ο.Κ, με μια δυνατή πενταμελή ομάδα που αποτελείται από τους: 1) Αμβράση Βασίλη 2) Αναστασίου Τραϊανό 3) Μπακάλη Νικόλαο 4) Παλιογιάννη Φωτεινή και 5) Σιώκης Λουκάς.
Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων και ο senpai Κορομπίλης Νικόλαος.
Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά, να είναι πρώτα γερά και ήρεμα και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Όλα τα παιδιά είναι δυνατά και έμπειρα πλέον σε αγώνες τέτοιου επιπέδου, με πολλές διακρίσεις. Την έκπληξη φέτος έκανε ο Μπακάλης Ν. που πήρε άξια την πρόκρισή του για τους αγώνες αυτούς.
Τσομπανόπουλος Δημήτριος (έφορος): Θέλω να ευχηθώ στους αθλητές μας καλή επιτυχία. Να δώσω συγχαρητήρια και στο προπονητικό team που για άλλη μια φορά κάτω από τις οδηγίες τους κατάφεραν πέντε αθλητές από την ακριτική μας Πόλη να είναι παρόντες στους τελικούς. Και μόνο η παρουσία τους εκεί είναι αρκετή ότι “θέλει προκύψει” από εκεί και πέρα, πιστεύω όμως ότι θα συνεχίσει η παράδοση που θέλει τους αθλητές μας “τροπαιούχους” όπου και αν παίζουν και να δοξάζουν πρώτα την Φλώρινα και μετά τον Σύλλογο. Καλή του επιτυχία και πάλι.

1 σχόλιο:

  1. μπραβο στα παιδια και με τη νικη συγχαρητηρια και στον προπονητη τους κ.Κορομπιλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.