Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και προσωπικά τον Αντ/ρχη κ.Ηλιάδη Δημήτριο για την έμπρακτη υποστήριξη του συλλόγου μας στην συμμετοχή του, στην κορυφαία εκδήλωση των αποδήμων Ηπειρωτών " Η Πίτα του Ηπειρώτη" που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 27-1-13 στο Σ.Ε.Φ, με το χορευτικό του τμήμα.
Σε μια εκδήλωση όπου έλαβαν μέρος περισσότεροι από 3000 χορευτές και την παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου μέσα στο στάδιο αλλά και με την παράλληλη ζωντανή της κάλυψη τόσο διαδικτυακά όσο και μέσα από το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο σύλλογος μας εκπροσώπησε την γενέτειρα μας αλλά και την Φλώρινα σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου που χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού, αποσπώντας τα θετικότερα των σχολίων για την εμφάνιση του αλλά και για την έως τώρα δραστηριότητα του.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας που μας βοήθησε στην συγκρότηση της αποστολής, όλους τους χορευτές του τμήματος μας και τους χοροδιδασκάλους του συλλόγου κ.Κωνσταντίνου Ιωάννη και κα.Κολώνη Ήρας για την άρτια παρουσίαση μας.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.