Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 66χρονης

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας και της Α’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, εξιχνιάστηκε ληστεία που διαπράχθηκε στο Αμύνταιο Φλώρινας την 24-11-2012, σε βάρος 66χρονης ημεδαπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 26 και 25 ετών.
Ειδικότερα, μετά από επισταμένη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε οικία 26χρονού ημεδαπού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε κομμάτι σχοινιού, όμοιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία σε βάρος της 66χρονης.
Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι ο 26χρονος ημεδαπός, είχε διαπράξει από κοινού με τον 25χρονο ημεδαπό, τη ληστεία σε βάρος της 66χρονης ημεδαπής στο Αμύνταιο Φλώρινας, από την οποία αφού τη φίμωσαν και έδεσαν τα άκρα της, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ογδόντα (380) ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.
Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 25χρονου ημεδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ένα αεροβόλο πιστόλι,
• μία συσκευασία, που περιείχε κάνναβη δώδεκα (12) γραμμαρίων και
• μία κουκούλα «FULL FACE».
Ο 25χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή του όπλου και των ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος και των δύο ημεδαπών για τη διάπραξη της ληστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.