Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Εγκαινιάστηκε η έκθεση για τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος έφυγε από κοντά μας και η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τιμώντας τη μνήμη του, διοργανώνει έκθεση σχεδίων και φωτογραφιών που απεικονίζουν στιγμές του σκηνοθέτη, αποτυπωμένες από τους φοιτητές του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (ΤΕΕΤ) Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2013, στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε. Φλώρινας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Ηλιάδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Να συγχαρώ τους φοιτητές του Τ.Ε.Ε.Τ. που δείχνουν ότι δε ξεχνούν, δε λησμονούν και ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, τους τιμούν την ώρα που πρέπει. Εμείς δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το να διαθέσουμε το χώρο, ώστε όλος ο κόσμος να απολαύσει την έκθεση. Σε μας, τους παλιότερους, θυμίζει στιγμές από το πέρασμα του Αγγελόπουλου από τη Φλώρινα».
Ολοκληρώνοντας, πρόσθεσε πως οι φορείς του τόπου είναι δίπλα στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών με όλες τους τις δυνάμεις.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ενώ από την 1η Μαρτίου έργα των φοιτητών θα εκτίθενται μόνιμα στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας (αίθουσα Θ. Αγγελόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.