Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας στην «Πίτα του Ηπειρώτη»

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ανακοινώνει την συμμετοχή μας για πρώτη φορά στην κορυφαία εκδήλωση των απόδημων Ηπειρωτών ,"την Πίτα του Ηπειρώτη" που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 10:00 π.μ.
Το γεγονός της συμμετοχής μας σε μια εκδήλωση τέτοιου βεληνεκούς αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τον σύλλογο μας, αφού στον σύντομο χρόνο ζωής μας καταφέρνουμε την συμμετοχή μας σε αυτήν, δίνοντας μας την ευκαιρία να προβάλουμε τόσο την γενέτειρα μας όσο και την δεύτερη πατρίδα μας, την Φλώρινα.
Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της χρονιάς με την συμμετοχή δεκάδων μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων από όλη την επικράτεια και όχι μόνο. Επίσης την εκδήλωση τιμούν κάθε χρόνο το πλήθος της πολιτειακής ηγεσίας του τόπου αλλά καλύπτεται και ζωντανά από το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ προβάλλοντας σε όλο τον κόσμο και όπου χτυπά η καρδιά του ελληνισμού την Ήπειρο και τα υπόλοιπα διαμερίσματα της πατρίδας μας.
Στην εκδήλωση θα λάβουμε μέρος με το χορευτικό τμήμα του συλλόγου υπό την επιμέλεια των χοροδιδασκάλων μας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννη και κα. Κολώνη Ήρας.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Καλδάνης Κων/νος
Ο Γεν.Γραμματέας
Παρδάλης Ιωάννης

1 σχόλιο:

  1. KALISPERA.
    ELPIZO NA MIN ERTHETE ME ADEIA XERIA ETSEI?
    GIA SINNONOITHITE ME TOYS FLAMPOYRIOTES GIA KAMIA PRASOPITA ANTE MPRABO.
    MANOLIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.