Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Συναντήσεις Κωνσταντινίδη για τη θέρμανση των σχολείων και τη μεταφορά των μαθητών

Ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών για το ζήτημα της θέρμανσης των σχολικών κτιρίων και για το πρόβλημα με την χρηματική καταβολή των μαθητικών δρομολογίων στους επαγγελματίες που εκτελούν το μεταφορικό έργο.
Στο ζήτημα της θέρμανσης των σχολικών μονάδων θα διατεθούν για 2ο συνεχόμενο μήνα έξτρα πιστώσεις για την Α’ και Β’ ζώνη. Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας στους 3 Δήμους θα διατεθούν συνολικά 168.000 ευρώ, ποσό αυξημένο από το ήδη προϋπολογισμένο της έξτρα δόσης. Το ίδιο θα συμβεί και για τους υπόλοιπους μήνες μέχρι το τέλος της χειμερινής περιόδου.
Όσον αφορά στην καταβολή των μαθητικών δρομολογίων, ο κ. Κωνσταντινίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Φλώρινας έθεσαν το πρόβλημα της μη καταβολής των δόσεων που βρίσκονται στο 35% του συνολικού ποσού αντί του 65% που έχει φτάσει στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες και δρομολογήθηκε λύση, ώστε τον Φεβρουάριο να καταβληθούν οι δόσεις μέχρι ποσοστού 80% επί του συνόλου για να δοθούν σε όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες που εκτελούν το μεταφορικό έργο.
Την Πέμπτη ο κ. Κωνσταντινίδης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.