Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Καθιστική διαμαρτυρία στην είσοδο της πόλης από τους ιδιοκτήτες φορτηγών και μηχανημάτων

Μετά από 3ημερη κατάληψη της «Αυλή του Λιγνίτη» στον ΑΗΣ Μελίτης και αφού δεχθήκαμε μηνύσεις από τη ΔΕΗ ΑΕ, προχωράμε στην επόμενη κινητοποίηση μας.
Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11.00 - 11.30 το πρωί και για 15 λεπτά θα προβούμε σε καθιστική διαμαρτυρία στον κύκλο, στην είσοδο της πόλης της Φλώρινας κάτω από το πανό μας. Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την ταλαιπωρία που θα υποστούν ωστόσο δεν έχουμε άλλα περιθώρια.
Την ώρα που εμείς δεχόμαστε μηνύσεις οι «άρχοντες» του τόπου δηλώνουν για άλλη μια φορά... «απόντες»!!!!

Για το Σωματείο ιδιοκτητών Φορτηγών και Μηχανημάτων Φλώρινας
Η «Γαία»

Ο πρόεδρος
Καρυπίδης Νικόλαος

9 σχόλια:

  1. Μπράβο σας.. και 2 ώρες θα ήταν καλύτερα, γιατί οι πολιτικοί μας καίνε "κάρβουνο" και μπορεί να μην ξέρουν τι συμβαίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο...... απο καιρο επρεπε να το κανετε....!!!! να σταματησουν οι εισαγωγες καρβουνου απο τις γειτονικες χωρες....!!! πρεπει τα δικα μας παιδια να εχουν δουλεια.... ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to thema den afora mono toys fortigatzides afora kai toys ergazomenoys ton lignitwryxeion axladas. poy einai i basiki ergazomenoi??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ καλη κινηση καλη επιτυχια... ελπιζω ομως ολοι εσεις με τα φορτηγα να μην κανετε τα ψωνια σας απο BITOLA!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Η.Σ ΜΕΛΙΤΗΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ (ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΧΛΑΔΑΣ,ΣΚΟΠΟΥ,ΜΕΛΙΤΗΣ,ΛΟΦΟΙ .
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδέρφια πρέπει να μάθουμε να αγωνιζώμαστε και να συμπαραστεκόμαστε σ'αυτούς που προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις γιατί μας παίρνουν τη ζωή κι εμείς κοιτάμε αδιάφοροι. Τις συναλαγές με τις γειτονικές χώρες δεν μπορούμε να τις σταματήσουμε και δεν πρέπει, τη φορολογία να μειώσουμε στη χώρα μας στους μικρομεσαίους άλωστε τα τρία τέταρτα της τιμής των καυσίμων είναι φόρος. Οι εγκληματίες στην Ελλάδα είναι οι πολιτικοί ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεχίστε έτσι και μακάρι να τηρήσετε αυτό που είπατε και στην αρχική σας ανακοίνωση: "Κλείνουμε την Αυλή του Λιγνίτη στον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ από σήμερα 16 Ιανουαρίου 2012 και μέχρι να δοθεί λύση στα προβλήματα μας"
    Γιατί τα προβλήματα δεν είναι μόνο τα μεροκάματα σας, αλλά κ τα ορυχεία που μένουν ανεκμετάλλευτα (βλ. Κλειδί, Βεύη) εις βάρους της οικονομίας του νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.