Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Σπάρτακος: μετά τις εκλογές... τα παρατράγουδα

Χαμός στην ΠΑΣΚΕ για το ποιος θα πληρώσει τη νύφη για τις χαμένες έδρες.
Πρόβλημα και για το ότι δικαιούται η ΣΑΔ. Καλές οι συνεργασίες…..αλλά στην μοιρασιά αρχίζουν τα δύσκολα. Θα πρέπει να ακολουθήσουν παραιτήσεις για να έρθει η ισορροπία.
Λιγότερες οι γκρίνιες στην ΔΑΚΕ. Εκεί υπάρχει σειρά και κανείς δεν πάει χαμένος, τώρα που απαλλάχτηκαν από τα βαρίδιά τους. Στην αναμονή και ο φλωρινάρχης Χατζάρας.
Μεγάλη η απουσία της Καραβαγγέλα από το Δ.Σ. που σάρωσε στο Κύριο Πεδίο βάζοντας γυαλιά στα ξαδέλφια Μεγαλοσυνδικαλιστές Λάκη και Λάκη που πήραν με το ζόρι μία έδρα (για φαντάσου να μην πήγαιναν και στην δουλειά!!!!). Στην απ’ έξω και το μεγαλοστέλεχος της ΓΕΝΟΠ Ευθυμιάδης (μεγάλη απώλεια για τη ΓΕΝΟΠ στους δύσκολους καιρούς που περνάμε!!!!).
Στο ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ μια από τα ίδια.... Η ίδια κλίκα με φίλους, συγγενείς και καλοΠΛΗΡΩΤΕΣ. Έκπληξη αποτελεί ο Νταπής. Κρίμα στα νέα παιδιά που πίστεψαν σε κάτι καινούργιο αλλά δυστυχώς θυσιάστηκαν χάρη στην ανασφάλεια κάποιων.
Ευτυχώς που ο κόσμος τους πίστεψε και πήραν πέντε (5) έδρες, και θα μπορέσουν να ξοφλήσουν τα γραμμάτια τους. Τα εύσημα πήρε από τους αρχηγούς για το πολύ καλό αποτέλεσμα στο Α.Η.Σ. Καρδιάς και ο Νίκος ο Χαιτίδης (τέταρτος αναπληρωματικός). Μεγάλος ριγμένος της υπόθεσης ο νεαρός Αβραμίδης που πίστεψε σε αρχηγούς και υπαρχηγούς. Στο περίμενε και ο Νικολάκης ο Ευαγγέλου για την πρωτιά του στον Α.Η.Σ Μελίτης. Δεν πειράζει στο επόμενο «ΞΕΚΙΝΗΜΑ» ας μπουν πάλι μπροστά, μπορεί κάτι να γίνει… αν δεν έχει τάξει ο Καραλευθέρης και ο Καρακασίδης αλλού τις θέσεις. Η ανασφάλεια και ο φόβος, τους έκανε να αναζητήσουν όλους τους κουμπάρους και συγγενείς του ψηφοδελτίου, προκειμένου να τους εκλέξουν για αντιπροσώπους στην ομοσπονδία.
Η Αγωνιστική Συνεργασία περίμενε πολύ παραπάνω, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχει πρόβλημα στα πρόσωπα.
Ο ευθύΓΡΑΜΜΟΣ

2 σχόλια:

  1. Απο ποτε ο χατζαρας φλωρινάρχης; Ο ΒΟΛΕΜΈΝΟΣ που παρακαλάει να μπει στο Δ.Σ. Ο ανθρωπος που εγλειφε τον Κορτσαρη ειναι κολλητός του Αντωνιαδη και γλείφει και τον Κωνσταντινιδη και οποιον ξερει στη Ν,Δ,(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ). Αυτός και αν δεν είναι Βαρίδιο όπου σταθεί. Κρίμα στην Πρέσπα που δεν τον αξιοποει και δε φροντίζει να του εχει ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ξερει αυτός.

    ΕΝΑΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e oxi ke ola afta o hatzaras...se parakalo re file ....monos ta skeftikes...xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.