Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ετήσιος χορός και κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση μας (ετήσιος χορός - κοπή βασιλόπιτας) το περασμένο Σάββατο 21/1 στο κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ στην Α. Καλλινίκη χαρίζοντας μια βραδιά με πολύ κέφι και χορό αλλά και όσους δεν κατάφεραν τελικά να έρθουν για την στήριξη τους.
Η μεγάλη αυτή συμμετοχή των μελών και των συμπολιτών μας σε αυτή την πρώτη μας δημόσια εκδήλωση και σε συνάρτηση των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα, μας γεμίζει με κουράγιο και δύναμη για να δημιουργήσουμε αυτό που οραματιζόμαστε και ευθύνη ώστε να παρουσιάσουμε στο μέλλον αυτό που φαίνεται ότι περιμένουν όλοι πλέον από εμάς.
Πιστεύουμε ότι με την δική μας δουλειά αλλά και την βοήθεια όλων θα δώσουμε την ανάλογη συνέχεια και ώθηση στο σύλλογο μας.
Επίσης συγχαίρουμε τα παιδιά του χορευτικού τμήματος καθώς κλέψανε την παράσταση με το άρτιο αποτέλεσμα που παρουσιάσανε υπό την επιμέλεια και καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου του συλλόγου κ. Γαζή Βασίλειου."

Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάε»
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καλδάνης Κων/νος

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.