Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Οι δολοφόνοι με το αμάξι

Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στην πόλη της Φλώρινας, 2 νεαροί δολοφονούν με το αμάξι τους ότι ζώο βρεθεί στον δρόμο τους (!).
Πριν από λίγο καιρό, στην περιοχή Φλάμπουρο μαρτυρίες λένε πως οι 2 νεαροί έτρεχαν με 100-120, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν, επίτηδες, μια αρσενική γάτα. Οι 2 νεαροί δολοφόνοι με το αμάξι ξαναχτύπησαν και αυτή την φορά σκότωσαν ένα ζαρκάδι, ζώο προς εξαφάνιση. Το χτύπησαν με το αμάξι τους και το παράτησαν στην μέση του δρόμου.
Δηλαδή που θα φτάσει αυτή η κατάσταση..? Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα τους..? Ένας λύκος..? Μια αλεπού..? Μια αρκούδα..? Ένας λύγκας..?
Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι για να βρεθούν αυτοί οι νεαροί και να τιμωρηθούν...

Αναγνώστης

8 σχόλια:

  1. Μαρκα, χρώμα, αριθμό κυκλοφορίας δεν έχει το αμάξι;
    Βγάλτε τα στη φόρα να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ntropi tous den exoun tsipa pano tous skotonoun athoa kai agna zoakia gia na kanoun magkies!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...mia "kakia":..μακάρι να είναι ΤΟΣΟOOO μ@λ@κες..(που είναι!!) ωστε να βάλουν σκοπό να σκοτώσουν κανένα βόδι ή καμμιά αγελάδα!...έγω τους έχω για ικανούς!..να δούμε τότε πως θα βγούν από την κονσέρβα τους!..κομμάτια θα γίνουν οι mastouroτρελοί!!!... αυτοί ρε είναι για ψυχιατρείο!!!!..θα σκοτωθούνε!..ρε σε τι Πόλη ζούμε ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τον εντοπισμό του ανόμαλου δέν χρειάζεται πολύ μυαλό...άς κάνει μία γύρα η αστυνομία ή η τροχαία σε όλα τα φανοποιεία της περιοχής ή όπου εντοπίζει αυτοκίνητο με γρατσουνιές στην εμπρόσθια επιφάνεια του άς τον πιάσει. Τί περιμένουν να "σημαδεψει" κανέναν άνθρωπο? Τόσο μυαλό χρειάζεται? Αλλα όταν σε μία πόλη κυβερνάει η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ δέν τρέφω ελπίδες να συλληφθεί. Να έχουμε να λέμε για οικολογικους ανεμόμυλους ή καθρεφτάκια ευαίσθητες πατούσες και ανομάλους γενικώς ή ειδικώς στην περιοχή μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ρωτήσω κάτι...όλα αυτά τα ζώα ( "γατοι ζαρκάδια λυκοι αλεπουδες ...λύγκες!" ) έχουν 2 ή 4 πόδια. ξύστα με κασμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου ειναι γουρουνια και σκοτονουν τα ζωακια που εχουν αθωα ψηχουλα κριμα γαμοτο αμα του πατουσαν αυτος τους 2 θα του αρεσε ... οχι βεβαια αλλα δεν εχχουν καθολου τσιπα πανω τους ο θεος λενε βλεπει πιει ειναι καλι και πιει κακη σε αθτην την ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.