Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τιμήθηκαν οι συνταξιούχοι δάσκαλοι στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Φλώρινας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην «Οδό Ονείρων» η εορταστική εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.
Οι εκπαιδευτικοί υποδέχτηκαν τον καινούργιο χρόνο ανταλλάσσοντας ευχές και έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας, σοβαρότητας, ευθύνης και ελπίδας.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους παρακάτω εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτήθηκαν το 2011: Αντωνιάδη Χρήστο, Αντωνιάδου Ελένη, Αρβανίτου Δέσποινα, Βαρσαμάκη Απόστολο, Γάλλιο Δημήτριο, Ζωγράφου Παρασκευή, Θεμελή Βάια, Καλύβα Αναστασία, Κλιγκάτση Γεώργιο, Κόκκου Αγνή, Κωνσταντινίδη Κων/νο, Μεταξά Ιωάννη, Παντελίδη Θεόδωρο, Πουγαρίδου Κυριακή, Σεβαστοπούλου Ειρήνη, Σιαμπανίδου Αναστασία, Τσάφκα Σοφία, Βασιλείου Αναστάσιο, Βασιλούδη Λεμονιά, Λιάμπη Βιργινία, Μπαμπάκο Παύλο, Μπάτσκου Θεοδώρα, Μπράχου Μαρία, Στρέζο Γεώργιο, καθώς και στον Λεωνίδα Πάντσιο που έφυγε νωρίς από κοντά μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Παναγιώτης Νώτας, οι σχολικοί σύμβουλοι και πλήθος εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

9 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως οι δασκαλοι θα επρεπε να το ξανασκεφτουν πριν προχωρησουν σε εορταστικη εκδηλωση (η οποια οπως λεγεται ηταν σεμνη και λιτη, αλλα χορευτηκαν και λιγες ζεμπεκιες),αφου ο κλαδος "εχασε" μεσα σε 2 μηνες δυο νεα παλικαρια παιδια δασκαλων και ενα νεοτατο συναδελφο; την"τιμη" στους δασκαλους που φευγουν στην συνταξη, θα μπορουσαν να την αποδωσουν στα γραφεια του συλλογου. λεω μηπως...
    ή επρεπε οπωσδηποτε να "μοστραριστουν" καπου οι δασκαλες και ηταν αδυνατο να αναβληθει η φετινη εκδηλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι οι εκπαιδευτικοί τίμησαν και τιμήθηκαν με την φιλία του συναδέλφου που έφυγε.Όλοι!ίσως κάποιοι πολύ κοντά του να πόνεσαν δικαιωματικά περισσότερο λόγο της στενότερης φιλίας!
      Για την απώλεια των νέων παιδιών και πάλι ως άνθρωποι και συνάδελφοι συμπαραστάθηκαν και συμπαραστέκονται συναισθηματικά στο σύνολό τους οι εκπαιδευτικοί στους γονείς!.....με μιά ερώτηση μπορείτε να το μάθετε!
      Είναι εθιμικό το οτι κάθε χρόνο τιμούνται όλοι οι συνταξιοδοτούμενοι εκπ/κοι στον ετήσιο χορό του συλλόγου!
      Τα περί μόστρας ζεμπεκιάς κλπ μου ακούγονται εμπαθή,και τα βρίσκω αδικαιολόγητα και τραβηγμένα!
      Δεν πρόσβαλλαν κανέναν με την ετήσια εκδήλωσή τους οι δάσκαλοι.
      Κάπου βλέπω να υπάρχει κάποια εμπάθεια... σε πρόσωπα ή εν γένει στον κλάδο?.... ρωτάω μήπως...

      ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΤΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!

      Διαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΤΟΡΛΑΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΟΒΕΔΟ...ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΕ ΑΘΛΙΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΚΟΒΕΔΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΕΤΟΙΑ Μ@@@@@Α!
      ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΦΥΣΗ.
      ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ?..ΠΑΝΗΛIΘΙΕ Ε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ!

      ΡΕ 08:22 ΜΑΖΕΨΟΥ

      Διαγραφή
    2. Καλά, φίλε 8:04 το επίπεδό σου τα σπάει! Δάσκαλος από τα Βράνια.

      Διαγραφή
    3. Εσύ ρε φίλε "Jan 30, 2012 02:52 PM" δεν μας γράφεις την σκέψη σου πάνω την άποψη του 08:22 έτσι για να δούμε σε ποιό επίπεδο "κατοικείς".
      Αλλά μπαίνω στον πειρασμό να κρίνω οτι και συ στο 08:22 επίπεδο "κατοικείς",την έχεις και συ την κομπλεξούλα σου με τον κόσμο ε?
      Ο 08:22 έγραψε την μεγαλύτερη ηλιθιότητα που μπορούσε να διατυπώσει δημόσια κάποιος.Σκέψου το λίγο με τον εαυτούλη σου,ίσως ανεβείς στο παραπάνω επίπεδο,έχει πιο πολλούς και σοβαρότερους εκεί,μην είσαι τόσο μόνος με τον ηλίθιο 8:22 θα σου μείνει κανένα ανεπανόρθωτο κουσούρι...ξεκόλλα!
      "Επίπεδε"...εξελίξου!...ανέβα χρόνο και επίπεδο!

      Διαγραφή
  4. στον 8:22 ποσο κομπλεξικος εισαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεός φυλάξει Παναγία μου!
    Έχει πλάκα ο [Jan 29, 2012 08:22 AM] να είναι εκπαιδευτικός!
    Λυπάμαι τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.