Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερίδα για τα αγροτικά θέματα στο Αμύνταιο

Ημερίδα με θέμα «Προοπτικές Ανάπτυξης του Αγροτικού Τομέα στο Δήμο Αμυνταίου – Προγράμματα Αγροδιατροφικής Εκπαίδευσης» διοργανώθηκε από το Δήμο Αμυνταίου, την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και την Ε.Α.Σ. Αμυνταίου, στην Τοπική Κοινότητα Αετού.
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Πασχάλης Χαρούμενος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Αμυνταίου κ. Γιώργος Γιαννιτσόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και αγρότες.
Στην ημερίδα έγιναν τοποθετήσεις για την κατάσταση του αγροτικού τομέα στην περιοχή του Δήμου Αμυνταίου, ενώ υπήρχαν και παρουσιάσεις καλών πρακτικών από την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή. Στις τοποθετήσεις τους, αγρότες της περιοχής που πήραν το λόγο, έθεσαν συγκεκριμένα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και ζήτησαν συνεργασία μεταξύ των φορέων για την επίλυσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.