Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τέλος εποχής για την ΤΕΔΚ Φλώρινας

Σε ένα διαφορετικό κλίμα, με έκδηλο το στοιχείο της συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/9/2011 το μεσημέρι η τελευταία τακτική συνεδρίαση της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του νομού Φλώρινας.
Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ, Δημήτριος Ηλιάδης, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της θητείας του, ενώ ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που είχαν και τα όσα κατάφεραν να πετύχουν για το καλό της αυτοδιοίκησης και των πολιτών του νομού.
Αμέσως μετά, ο κ. Ηλιάδης παρέθεσε γεύμα προς όλους τους δημάρχους και τους συνεργάτες του.
Να τονιστεί πως με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος προκηρύχθηκαν οι εκλογές που θα σημάνουν τη σύσταση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, που θα είναι στο εξής ο συνδικαλιστικός φορέας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής μας. Οι εκλογές στην Π.Ε.Δ. θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

1 σχόλιο:

  1. 1) Οι Κύπριοι μαζί με τους Ισραηλινούς κάνουν έρευνες για φυσικό αέριο στην Κυπριακή και στην Ισραηλινή ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) που συνορεύουν. 2) Η Τουρκία (που δε διαθέτει δική της ΑΟΖ) ανέθεσε σε Νορβηγικό ερευνητικό πλοίο να κάνει έρευνες για λογαριασμό της, ενώ απειλή με πόλεμο το Ισραήλ και την Κύπρο. 3) Η Ελλάδα δεν έχει οριοθετήσει τη δική της ΑΟΖ, που συνορεύει με αυτήν της Κύπρου. 4) Η Τουρκία, με το πρόσχημα - δήθεν - στρατιωτικής άσκησης, εδώ και αρκετές ημέρες συγκεντρώνει στρατεύματα απέναντι από το Καστελόριζο. 5) Η Τουρκία, εδώ και αρκετές ημέρες έχει αποβιβάσει σημαντική δύναμη καταδρομέων στην Κύπρο. 6) Η Ισραηλινή αντικατασκοπεία (ΜΟΣΑΝΤ) εδώ και ένα μήνα έχει ενημερώσει την ελληνική κυβέρνηση ότι πιθανολογείται Τουρκική απόβαση στο Καστελόριζο. 7) Η Κυπριακή Εθνοφρουρά έχει τεθεί σε μέγιστη επιφυλακή και επιστρατεύει σημαντική δύναμη εφέδρων. 8) Γύρω από την Κύπρο συγκεντρώνονται πλοία του Τουρκικού στόλου. 9) Η Ισραηλινή πολεμική αεροπορία έχει στείλει κατασκοπευτικά αεροσκάφη στους χώρους των ερευνών (Κυπριακή και Ισραηλινή ΑΟΖ). 10) Ο Ελληνικός στόλος έχει αναπτυχθεί στα ανοικτά της Ρόδου. 11) Ο Ελληνικός Στρατός έχει τεθεί σε επιφυλακή. 12) Ο Γεώργιος Τζέφρυ Παπανδρέου έφυγε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.