Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Έκθεση βοηθημάτων βάδισης και δωρεάν μέτρηση οστεοπόρωσης

Η 1η Οκτωβρίου κάθε χρόνου έχει ορισθεί από τα Ηνωμένα Έθνη σαν η “Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων”. Ο εορτασμός της ημέρας αυτής καθιερώθηκε το 1982 στην “Παγκόσμια Συνάντηση για τη Γήρανση”.
Με την ευκαιρία του εορτασμού αυτής της ημέρας, ο Ορθοπεδικός Οίκος Φλώρινας, προσπαθεί να υπενθυμίσει, να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει για τα εκρηκτικά προβλήματα που άμεσα σηματοδοτεί η γήρανση του πληθυσμού και τα τεράστια κενά που συνεχίζουν να υπάρχουν στη χώρα μας σε θέματα πρόνοιας, ασφαλιστικής κάλυψης των ηλικιωμένων και σε θέματα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας και κοινωνικών επιστημόνων που ασχολούνται με την Τρίτη Ηλικία.
Στις 1 & 2 Οκτωβρίου ο Ορθοπεδικός Οίκος Φλώρινας διοργανώνει έκθεση βοηθημάτων βάδισης, δωρεάν μέτρησης οστεοπόρωσης από την χειρούργο ορθοπαιδικό Αθανασιάδου Ελευθερία, καθώς και δωρεάν διανομή ασβεστούχων φαρμάκων από φαρμακευτικη εταιρεία, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας (Γ. Μόδη).
Η προσπάθεια διατήρησης της καλής ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων, έχει και ψυχολογικά ευνοϊκή αντανάκλαση. ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙ.
Η συμβολή των ηλικιωμένων στη σύγχρονη κοινωνία μπορεί να εξασφαλισθεί μόνον εάν οι ηλικιωμένοι διατηρούν ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγείας και μια καλή ποιότητα ζωής.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση
Για τον Ορθοπεδικό Οίκο Φλώρινας
Νάτσης Αντώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.