Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Η Νέα Δημοκρατία νικήτρια στις εκλογές της ΠΕΔ

Οι προβλέψεις τελικά επιβεβαιώθηκαν και η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη νικήτρια στις πρώτες εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας.
Κατά την εκλογική διαδικασία το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. έλαβε 67 ψήφους και εξέλεξε 5 συμβούλους, ενώ το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ έλαβε 51 ψήφους και εξέλεξε 4 συμβούλους. Τρεις ψήφους πήρε η παράταξη του ΚΚΕ και μία ο ανεξάρτητος υποψήφιος Λευτέρης Ιωαννίδης.
Έτσι, στο πρώτο Δ.Σ. της ΠΕΔ θα συμμετέχουν, εκτός των 12 δημάρχων, και:
Από την παράταξη της ΝΔ (Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση) οι: Δημήτρης Καραστέργιος 48, Άννα Νανοπούλου 44, Δημήτρης Λουκάς 39, Μαρία Τερζοπούλου 39, Μενέλαος Μακρυγιάννης 38.
Από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ (Αυτοδιοικητικό Κίνημα) οι: Δημήτρης Μαυροματίδης 46, Κώστας Θεοδωρίδης 45, Βασίλης Σταμπουλούς 43 και Σταύρος Φραγκουλίδης 42.
Για την Κεντρική Ένωση Δήμων εκλέχτηκαν από τη Νέα Δημοκρατία οι Κωνσταντίνος Λιάντσης 59, Άννα Νανοπούλου 54 και Ζαχαρούλα Ρίζου 43, ενώ από το ΠΑΣΟΚ οι Κώστας Κυτίδης με 45 ψήφους και Αιμίλιος Ασπρίδης με 43.

3 σχόλια:

  1. Άξιοι της μοίρας μας:
    ΖΕΤΑ!!!!!
    Που' σαι ρε Καψούρη να κλαψεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί η Ν.Δ. να κέρδισε (5-4)στην εκλογή δημοτικών συμβούλων για το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δυτ. Μακεδονίας (το αποτέλεσμα στην εκλογή του προέδρου δεν έχει κριθεί ακόμη), αλλά είναι βέβαιο ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει πανηγυρικά την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.). Όποιος αμφιβάλλει, ας περιμένει μέχρι την Δευτέρα (3 Οκτώβρη), οπότε και θα πάρει την απάντηση κατά την Γενική Συνέλευση- Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθει την ημέρα αυτή, ύστερα από την πρόσκληση που θα αποστείλει σε όλους τους εκπροσώπους της χώρας, ο Δήμαρχος Αθήνας κ. Καμίνης.
    Υ.Γ. Φαίνεται ότι δεν είναι όλη η Ελλάδα σαν τη Φλώρινα, όπου κάποιοι με τα κατορθώματά τους, πήραν στον λαιμό τους και όλη τη Δυτ. Μακεδονία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΦΑΝΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΟΥΦΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.