Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Καταγγελία

Εκτός των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΑΗΣ Μελίτης όσον αφορά την λειτουργία του στα οποία κατά καιρούς αναφερθήκαμε, και όποτε χρειαστεί θα επανέλθουμε, επισημάναμε και άλλα φαινόμενα δυσλειτουργίας που έχουν σχέση με την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στους χώρους εργασίας.
Προβλήματα με την καθημερινότητα των συναδέλφων, όπως η επικίνδυνη έλλειψη καθαριότητας στους χώρους υγιεινής και μάλιστα σε όλη την περίοδο του καλοκαιριού κάτι που δεν παρατηρήθηκε ποτέ στο παρελθόν, αλλά παρουσιάστηκε τώρα που επικεφαλής υγιεινής και ασφάλειας είναι συμβασιούχος (οκτάμηνο) μηχανικός που παρά την έλλειψη σχετικής εμπειρίας συμπεριφέρεται απαράδεκτα και προς εργαζόμενο του τμήματος.
Θέματα τις αρμοδιότητας του τεχνικού ασφάλειας είναι η δήλωση και η καταγραφή ατυχημάτων στα κατάλληλα βιβλία και η εξασφάλιση ασφαλών συνθηκών εργασίας και υγιεινής στους εργαζόμενους και όχι η ανατροπή θετικών παγιωμένων λειτουργιών ετών που εξασφάλισαν οι προκάτοχοί του.
Εμείς σαν Σωματείο θα επανέλθουμε σε ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους συναδέλφους όποτε και αν χρειαστεί.
Καλούμε την διοίκηση και τους υπεύθυνους να πάρουν θέση.

Για το ΤΟΠ ΑΗΣ Μελίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.