Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

«Η πατούσα» εγγράφει και σήμερα νέα μέλη

Ανοιχτή συγκέντρωση, για συζήτηση και εγγραφή νέων μελών, διοργανώνει και σήμερα, για δεύτερη μέρα, ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Φλώρινας «Η Πατούσα». Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, στη μπουάτ Φλώρινας.
Το Φιλοζωικό Σωματείο Φλώρινας «Η Πατούσα» συναντήθηκε μέσω ενός διαδικτυακού καλέσματος διαφόρων φιλοζωικών συλλόγων από άλλα μέρη και δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της αγάπης μας για τα ζώα. Αφορμή ήταν ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και παρουσίαζε τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα σκυλιά του λεγόμενου «Κυνοκομείου».
Σκοποί των μελών του σωματείου είναι: καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των ζώων, αλλαγή χώρου φύλαξης, περισυλλογή, καταγραφή, σήμανση, εμβολιασμός, στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις και περίθαλψη αυτών που χρήζουν θεραπείας ζώα και τέλος την υιοθεσία ή επανατοποθέτηση των αδέσποτων ζώων στο φυσικό τους χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.