Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Καλωσόρισμα των νέων φοιτητών και σπουδαστών

Καθώς οι εγγραφές στα τμήματα των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. ξεκινούν και η Φλώρινα υποδέχεται τις νέες και νέους φοιτητές και σπουδαστές, θα ήθελα να τους καλωσορίσω θερμά, ευελπιστώντας πως η παρουσία τους στην πόλη θα αντιμετωπιστεί απ’ όλους τους συμπολίτες μας ως κοινωνία πολιτισμού και όχι ως οικονομική ευκαιρία.

Φιλικά
Κων. Χαρ. Ρόζας
Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

8 σχόλια:

  1. Πάντα τα κείμενα και ο λόγος σου έκαναν αισθητά την διαφορά απο όλα τα υπόλοιπα που γράφονται απο πολλούς,Μπράβο Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρόζα μόνο για ευχές συγχαρητήρια καλοσωρίσματα και όλη την ημέρα καφενείο είσαι ....τίποτα παραπάνω....κατάντια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑΚΗ, ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ Η΄ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστάκη εδώ κάτι δεν αντέγραψες σωστά… για ξαναδές το γιατί δεν βγαίνει νόημα

    ‘‘ευελπιστώντας πως η παρουσία τους στην πόλη θα αντιμετωπιστεί απ’ όλους τους συμπολίτες μας ως κοινωνία πολιτισμού‘‘

    Κωστάκη άσε τα λόγια τα χαζά και κάνε καμιά βόλτα από το ξενοδοχείο του φίλου σου… όλο και κάποιο λεξικό θα κράτησε και για σένα… για να μας πεις και ποιοι είναι «φοιτητές» και ποιοι «σπουδαστές».

    Για σκέψου το… πόσοι γονείς ήρθαν με τα παιδιά τους στην πόλη μας από διάφορα σημεία της χώρας και βρήκαν τους σλαβο-αυτονομιστές να το γιορτάζουν στο Φαίδων. Γνωρίζεις πόσοι από αυτούς δεν θα ξαναπατήσουν εδώ? Η Φλώρινα έγινε ρεζίλη στο Πανελλήνιο και εσύ γράφεις για οικονομική αρπαχτή εις βάρος των φοιτητών.

    Κωστάκη άσε την πολιτική και τον πεζόδρομο για τους μεγάλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O KVSTIKAS ZILEPSE APO TON STATHIKA FAINETE.AFOU KATI KATAFERE O ENAS O KOMPAROS TIPOTA;
    AYTA EINAI TA NEA TIS FLORINAS OPOS TA POLIA MEXRI AN AFOU KAI OTAN BALOYME MYALO KAI PSIFIZOYME ME PSILO PIXI KAI OXI STO EDAFOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωστάκη το ΠΟΥΛΟβερ ξηλώθηκε...μένει το άλλο μισό της κάπας του ...ΒΟΣΚΟΥ που σας προστατευει Δημότες με πιάνουν στον δρόμο και μετανιώσαν που σε ψηφίσαν Πέρασε ένας χρόνος παντελώς απουσίας σε σημαντικά τελευταίο το πάρτι του ασλακωβ και φιλίποβ στο ξενοδοχείο κι εσείς ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ... κΩΣΤΆΚΗ ΠΏΣ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΆΝΗ ? ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΄Καιρός να πας να δουλέψεις στο ορυχείο .........Α Π Ε Τ Υ Χ Ε Σ ΚΩΣΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγράμματοι και χωριάτες που μόνο να βρίζετε ξέρετε,καλό θα είναι να πάτε να ανοίξετε ΕΣΕΙΣ κανένα βιβλίο μπάς και ξεστραβωθείτε και αρχίσετε να καταλαβαίνετε τα απλά ελληνικά τα οποία ακόμα και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει, η φράση ‘‘ευελπιστώντας πως η παρουσία τους στην πόλη θα αντιμετωπιστεί απ’ όλους τους συμπολίτες μας ως κοινωνία πολιτισμού‘‘ σημαίνει οτι μέσα στην κοινωνία της Φλώρινας υπάρχει και λειτουργεί μια ξεχωριστή κοινωνία,αυτή των φοιτητών, εκεί αναφέρεται η ευχετήρια επιστολή στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ,και για ενημέρωσή σας στην πόλη μας λειτουργεί και ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ αντε να προλάβετε τις εγγραφές μπάς και μάθετε 5 γράμματα.Όσο για τους αυτονομιστές, αφού εσείς είστε τόσο μάγκες γιατί δεν πήγατε εσείς πρώτοι να κάνετε τσαμπουκά και μαγκιά, αφου είστε πατριώτες γιατί κάνατε βούβα και δεν ορμήξατε στο ξενοδοχείο να τα κάνετε λίμπα? μάλλον γιατί μόνο λόγια είστε.Όσο για το έργο του Ρόζα στον Δήμο γιατί δεν τον ρωτάτε γιατί δεν κάνει κάτι? γιατί δεν κάνετε μια κουβέντα μαζί του? αλλά οι βρισιές είναι εύκολο πράγμα, βάλτε τα μούτρα σας στην θέση του και σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε εσείς. "Εξυπνάκηδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ 19 Σεπτεμβρίου 2011 6:23 μ.μ. ποιος είσαι… ο προστάτης του Κωστάκη?

    Και γράμματα ξέρουμε και καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε και σίγουρα όχι χωριάτες... χωριάτης είναι ο Κωστάκης αφού από κοινότητα προέρχεται... ή και για αυτό είμαστε αγράμματοι και το Νυμφαίο είναι πόλη? Και για πες μας σε ποιους απευθύνετε όταν λέει φοιτητές και σε ποιους σπουδαστές? Και θα ήθελα πολύ να μας πεις το βαθμό απολυτήριου του από το Λύκειο… γιατί πανεπιστήμιο φυσικά δεν πήγε.

    19 Σεπτεμβρίου 2011 6:23 μ.μ. το επίπεδο σου φαίνετε από τις προτάσεις σου... άκου να κάνουμε λίμπα το ξενοδοχείο. Εσύ δηλαδή ούτε φωνή ούτε λίμπα το έκανες... άρα μάλλον συμφωνείς με τη γιορτή των βουλγάρων. Αλλά τέτοια πρόταση μόνο ένας πραγματικά χωριάτης θα έκαμνε. Εμείς της Πόλης αποτελούμε Κοινωνία Πολιτισμού και τέτοια θέματα ξέρουμε να τα χειριστούμε ως πολίτες της… αλλά ο Κωστάκης και μαζί του οι πλειοψηφία όσων πολιτεύονται στην Πόλη μας απέτυχαν… δεν θα επεκταθώ σε αυτό γιατί από τα τόσα που ειπώθηκαν το πήραν το γράμμα οι Ιωάννου του Φαίδων. Να δω ποιος θα είναι ο επόμενος επιχειρηματίας που θα υποστηρίξει τους αυτονομιστές. Οι Ιωάννου έχουν φάει ΜΑΥΡΟ και τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ τους από εμάς.

    Τέλος ως εξυπνάκιας θα πω πως εάν δεν μπορεί να κάνει κάτι ο Κωστάκης για την Πόλη μας ας κάνει στην άκρη να ασχοληθεί άλλως…

    Ένας Φλωρινιώτης της Πόλης

    Το επίπεδο σου φαίνετε από τις προτάσεις σου... άκου να κάνουμε λίμπα το ξενοδοχείο. Εσύ δηλαδή ούτε φωνή ούτε λίμπα το έκανες... άρα μαλον συνφωνείς με τη γιορτή των βουλγάρων. Και δεν θα επεκταθώ σε αυτό γιατί από τα τόσα που ειπόθηκαν το πείραν το γράμμα οι Ιωάννου του Φαίδων. Να δω ποιός θα είναι ο επόμενος επιχειρηματίας που θα υποστηρίξει τους αυτονομιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.