Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Από την παρουσίαση του "Μακεδονικού - Ελληνικού Λεξικού"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο «Φαίδων» η παρουσίαση του λεγόμενου «Σύγχρονου Μακεδονικού – Ελληνικού Λεξικού», από το Center Maurits Coppieters και τη «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού».

40 σχόλια:

  1. Ντροπη σε ολους που αφησαν να γινει κατι τετοιο στην πολη μας.Ο βοσκοπουλοσ και οι γυφτοσκοπιανοι συνεχιζουν την προπαγανδα τους.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αντίπαλό σας δέος κ.κ. του "Ο.Τ." είναι η Χρυσή Αυγή, είστε ίδιοι αλλά σε άλλα στρατόπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://kentripotideas.blogspot.com/2011/09/blog-post_5725.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι βουλγαροι μοιράζαν λεξικά στην φλώρινα κωνσταντινιδης λιάνης βοσκόπουλος μουσιου και δημοσιογράφοι του παρασκηνίου της ευπ έχουν σοβαρότατες εθνικες ευθύνες ..ο αζλακωβ μοίραζε λεξικα κυρία μουσιου σας έδωσε και σε εσάς? ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ τα ΜΟΙΡΆΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ? ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ...ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ..ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΜΈΧΡΙ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣ ΟΙ ΒΑΣΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΤΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ).
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΞΙΚΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΥΤΕ 20ΦΥΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΩΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΛΕΞΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠ@@@Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. agapiti scholiastes, mallon den iste apo tin Makedonia dioti allios tha kserate oti stin Makedonia polis kosmos mila Makedonika. Ke arketi echoun diochti dioti itan Makedones ke milousan Makedonika. To ta pires ke ta pira den perna pia. I krisi den ofilete se aftous pou milan Makedonika alla se aftous pou legan ke len psemata. Ena apo ta psemata ine oti stin ellada den milane Makedonika. Toso diskolo ine na anagnorisete mia pragmatikotita?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς ειμαστε αγαπητε 8.32. Αλλο να μιλας μια "γλωσσα" για διευκολυνση (λογω διαφορων φυλων τοτε) και αλλο να πιστευεις οτι εχεις πρωτευουσα την Θεσσαλονικη και εισαι απογονος του Μεγα Αλεξανδρου. Μαλλον απο Μπιτολα εισαι. Το πως ξεχαστηκες εδω ειναι μια αλλη ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!!!!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=uxf6wS8xLIc&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sumfwnw apolhtos me ton 8:32.. pes ta.. pote 8a to katalaboun oti eiparxoun kai makedones se aythn thn xwra..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΑΙΔΩΝ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ
    ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ 8.32 ΜΜ17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:17 μ.μ.

    8.32 κανεις λάθος προπαγανδιστή της κακιάς ώρας του ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ...ούτε έλληνες είστε ούτε μακεδόνες είστε ούτε αλβανοί είστε ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και τα ξαδέρφια σας στα Σόφια την ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΏΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ..ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΌΜΗ ΤΟ ΒΟΥΛΓΆΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...Β Ο Υ Λ Γ Α Ρ Ε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o kirios PLAI sto mikrofono einai KATHIGITIS TOY ELLINIKOY DIMOSIOY KAI PLIRONETE SAN DIMOSIOS IPALLILOS APO TIN ELLADA GIA NA PAROYSIAZEI ELLINOBOULGARIKO LEXICO...AFTOI THA MORFOSOUN TA PAIDIA TIS FLORINAS! ...ETSI DEN INE DIMTSI ? TIN LEXI EFEDRIA TIN GNORIZEIS? STA SKOPIA POSA PLIRONONTE KAI POSA STIN ELLADA ? OTAN DIORISTIKES EDOSES ORKO ? XEFTILAS DIMOSIOS IPALLILOS STIIN FLORINA! AFTOS ELLINES PLIRONETE GIA NA MORFOSEI TA PAIDIA MAS APO MIKROFONOY TOY OYRANIOY TOXOY !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΕΚΤΡΩΜΑ!!-ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!!-ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ!!-ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ!!-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 17 Σεπτεμβρίου 2011 8:32 μ.μ. Take your dictionary and translate this...

    Македонија е грчка сопственост и Скопје на бугарската

    Και επειδή δεν θα γνωρίζεις να διαβλάζεις την γλώσσα σου και είσαι της αλήθειας άτομο πες μας σε τι γλώσσα ήταν γραμμένα τα κέιμενα της εξέγερσης του Πρ. Ηλία επί τουρκοκρατίας.

    Έθνη σαν τα δικά σας σβήσαν πριν γεννηθουν.
    Όσο ντόρο και αν προαλείτε τώρα σε λίγα χρόνια θα είστε υποσημέιωση στα βιβλία της Ελληνικής Ιστορίας.

    Η πραγματικότητα είναι ότι είστε Βούλγαροι... όπως οι παππούδες σας!!!!

    Όσο για τους Ιωάννου... Προδότες της Φλώρινας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ. Π ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.Α Ρ Κ Ε Τ Α .Ο Υ Σ Τ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδια ο <> της βουλγαρικης νεολαιας στην Φλωρινα Σαμαρτζης η Samardziev οπως θελει να τον αποκαλουν τρομαρα του που ειναι????τον ειδε κανεις???Τους παρατησε μαλλον. Βοσκοπουλε ενας ενας φευγουν τα στρατιωτακια σου. Ενας Βουλγαρος λιγοτερος. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εχω οι ελληνες απο την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Bosk;opoyle Paylo or fillipov

    posa tsakoneis stin poleodomia florinas ton xrono apo to elliniko dimosio?

    o xaderfos sou o dhmarkos na bori ta kribei...
    omos o ellinikos laos sintoma tha mathei posa ton xrono tsakoneis gia na mas poylas propaganda ton skopianon stin florina os arkitektonas poleodomos poy egkrini dimosia erga toy elliniko dimotsioy !

    sintoma tha pas na ktizeis kalimpes sto skopia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ...
    ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΚΙΑΣΕΣ...
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΡΝΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ . ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΥΛΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ?? ΠΟΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΑΥΛΕ??? ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΠΑΛΙΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑ 48 ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ.....ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΙΕ ΣΥΜΑΘΗΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. επειδή πολλοί Μακεδόνες ρωτούν πότε θα γίνουν ανάλογες παρουσιάσεις στις υπόλοιπες μακεδονικές πόλεις της Ελλάδος, μήπως κάποιος σχολιαστής , υπάλληλος της ΕΥΠ , πληρωμένος με τα ξένα δανεικά της ΕΕ, γνωρίζει να μας πει...

    μήπως αντί προστασίας από την ελληνική αστυνομία , γνωστή για τους δεσμούς και την προστασία της ναζιστικής Χρυσής Αυγής , οι Μακεδόνες δεν θα έπρεπε να ζητήσουν την προστασία της Europol...???

    μήπως ήλθε ο καιρός να αποχωρήσουν από την πατρίδα μας οι εγκληματίες Χρυσαυγίτες..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σχολιαστη 8.32 φιλοΒουλγαροι γεννηθηκατε φιλοΒουλγαροι θα πεθανετε μιλωντας την Βουλγαρικη σας διαλεκτο. Οι Μακεδονες μιλουσαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και μιλανε Ελληνικα! Σχολιαστη 2.29 αυτος ο Σαμαρτζης που λες που αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι απο Μελιτη η Αχλαδα ηταν ενας απο τους διακινιτες της ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ εφημεριδας των φιλοΒουλγαρων στην Ελλαδα επι ενα χρονο τον εβλεπα να ερχεται και να μοιραζει εφημεριδες στο χωριο μου τωρα δεν φαινεται πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο συγκεκριμενος φιλε εινα απο την αχλαδα και ειναι παρα πολυ προκλητικος.δειτε εδω και το προφιλ του στο facebook και τις φωτογραφιες του Σκοπιανου εθνικιστη
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002444398115&sk=info

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΟΜΠΑΡΝΤΕΝ ΚΑΙ ΣΟ ΠΡΑΪΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΦΑΙΔΩΝ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΕΛΛΗΝΙΣ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ή ΠΕΤΚΟΦΤΣΙΝΑ (Παρασκευά στα Σλάβικα), ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ?
    ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Κ ΖΩ ΕΔΏ ΦΛΩΡΙΝΑ,
    ΕΤΣΙ !
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΌΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Κ ΖΗΣΑΝΕ ΕΔΩ !
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΒ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 12:55 π.μ. ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΙΟΥΡΟΠΟΛ ΝΑ ΜΑΣ ...ΣΥΛΛΑΒΕΙ? ΠΟΙΟΣ Ν Ο Μ Ι Ζ Ε Ι Σ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ? ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ? Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ? ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΥΦΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝΕΡΑΣΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ .... ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΕΟΥΔΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΤΟΥ ΓΡΟΥΕΦΣΚΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΣΟΥ ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΣΩ ΤΗΝ ΑΝΟΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΟΒ (ΟΧΙ ΦΙΛΙΠΟΦ) Β Ο Σ Κ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ...Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ ....Β Ο Υ Λ Γ Α Ρ Ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βοσκοπουλε Σαμαρτζη αδερφοι Ιωαννου και λοιποι προπαγανδιστες βουλγαροσποροι η ωρα της κρισης πλησιαζει ο Ελληνικος λαος θα σας τιμωρισει με τον χειροτερο τροπο. Η Μακεδονια ηταν ειναι και θα παραμεινει Ελληνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.youtube.com/watch?v=lpsBeCnsuJw&feature=related

    ΣΣΣΟΥΟΥΟΥΟΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. re pedia min treleneste eiste ellines kai feneste, tromara sas,apla diabaste ta sxolia pou kanee kai o fobos pou sas kuriarxi, giati?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΤΑΡΑΧΉ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΊ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ,ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΒΕΤΑΙ,Α? ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΑΣ
    ΑΧ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΙΝΕΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 8.50 Φιλε τους Ιωαννου και τον Βοσκοπολυο τους εχουμε Σκυλακια ειναι κανουν λιγη φασαρια και μετα υπακουνε οταν τα μαλωνουμε αυτον τον αλλον τον Σαμαρτζη δεν τον ξερω και απ οτι ειδα απ το λινκ του 2.25 ειναι νεος,θα τον κανουμε δημοσιο υπαλληλο και αυτον και θα σωπασει ο βουλγαρογυφτος. Χαχχαχαχααχαχ για λεφτα αυτοι πουλανε και την μανα τους και τον πατερα τους πχ οπως ο Βοσκοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τι πρόβλημα έχουν με τους γηγενείς Μακεδόνες οι φιλοξενούμενοι έποικοι χριστιανοί από την Τουρκία, οι οποίοι σε τίποτε ΔΕΝ διαφέρουν από τους Τούρκους μουσουλμάνους που παρέμειναν εκεί...

    αν δεν μπορούν να προσαρμοσθούν , εδώ στο Σόλουν υπάρχει παροπλισμένο το αντίγραφο πλοίου της Αργοναυτικής Εκστρατείας , με το οποίο μπορούν και θα έπρεπε να επιστρέψουν στις ΧΑΜΕΝΕΣ πατρίδες τους...

    οι γηγενείς Μακεδόνες ζούνε στην ΠΑΤΡΙΔΑ τους , έστω και η πλειοψηφία υπό την ΚΑΤΟΧΗ των ξένων κρατών..

    της Ελλάδος με το νότιο 51%, την Μακεδονία του Αιγαίου...

    της Βουλγαρίας με το ανατολικό 13% , την Μακεδονία του Πιρίν..

    της Αλβανίας , με την Μικρή Πρέσπα , με το 3%...

    η τελειοποίηση της μητρικής μακεδονικής γλώσσας αποτελεί υποχρέωση της ελληνικής πολιτείας...

    την οποία χρεοκόπησε η κυρίαρχη εθνικιστική ιδεολογία και οι υπέρμαχοι της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 10.09 abe napissi macedoncki. sso i sakass gkrtski te. Taka kai se naoytstsame na smporvame macedontski?
    stramota e na go lazzeme narodo so bakfi pisma.
    ΓΕΛΙΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΜΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΣΧΟΛΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "οι γηγενείς Μακεδόνες ζούνε στην ΠΑΤΡΙΔΑ τους"

    Ρε σκοπιανοταταρε 10:09 οι προγονοι σου ηρθαν εδω απο τις στεππες. Οι στεππες ειναι η πατριδα σου και οχι η ελληνικη μακεδονια που κατακτησατε με πουστιες. Ελευθερια στο μοναστηρι και την υπολοιπη ελληνικη μακεδονια που ειναι στα χερια βρωμοσκοπιανων, εννοια σου και η ωρα σας ερχεται.
    Πολεμο θελετε πολεμο θα εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μήπως προσπαθείτε να δείτε το σπίτι μέσα από το συρτάρι της ντουλάπας που βρίσκεται σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εμείς οι Μακεδόνες, που γι' αυτό είμαστε Έλληνες, μαθαίνουμε στα παιδιά μας την ελληνική διάλεκτο που μιλούσαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, οι αρχαίοι Μακεδόνες, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ γλώσσας. Αυτής της γλώσσας που μιλούσε η γιαγιά του Αλέξανδρου, η Ευρυδίκη, η μητέρα του η Ολυμπιάδα και ο πατέρας του ο Φίλιππος (όπως βλέπετε όλα ονόματα ελληνικά) και ο δάσκαλός του (και αυτός Μακεδόνας), ο Αριστοτέλης. Αν θεωρείτε τους εαυτού σας Μακεδόνες γιατί δεν μαθαίνετε και εσείς στα παιδιά σας τη προγονική ελληνική γλώσσα; Γιατί τα μαθαίνετε βουλγάρικα; Τι λέτε ψέματα στα παιδιά σας, ότι αυτή η γλώσσα είναι μακεδονική; Σαν να λέτε ότι οι Σκοπιανοί που μιλούν αυτή τη γλώσσα στην Αυστραλία είναι Αυστραλέζικα, επειδή ζουν στην Αυστραλία. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. boskopoyle...to xeis paratrabhjei to sxoini...kalo einai na prosexeis esy kai oi omoioi soy...oi flwriniotes den xrwstoyn na soy plhrwnoyn tis aneseis sta soyrta-ferta me toys skopianoys...oloi exoyn katalabei to symferon sas ...alla den ua krathsei gia poly......a ocetai h krish......kai as eyxaristoyn toys gnhsioys patriwtes soy...ceytomagka....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.