Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Συμβολική κατάληψη της εφορίας

Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της Δ.Ο.Υ. Φλώρινας προχώρησαν σήμερα το πρωί και για διάστημα μιας ώρας μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.
Παράλληλα, έκαψαν στην είσοδο του κτιρίου εκκαθαριστικά σημειώματα, δηλώνοντας και με αυτόν τον τρόπο της αντίθεσή τους στα νέα χαράτσια, ενώ μοίραζαν φυλλάδια στους πολίτες προτρέποντας τους να μην πληρώσουν.

3 σχόλια:

  1. Μόνο 9 άτομα δεν μπορούν να πληρώσουν στη Φλώρινα? Αντί να μαζευτούμε 9 χιλιάδες... αλλά διαίρει και βασίλευε! Εγώ δεν πάω με κουμουνιστές, εσύ δεν πας με δεξιούς και ζουν αυτοι καλά κι οι άλλοι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα που είναι και αυτά τα παιδιά..
    Με τον τομαρισμό και την αποξένωση που μας μάθαν να ζουμε ολα αυτα τα χρόνια αυτά ειναι τα αποτελέσματα.. Τωρα το συστημα απλα θεριζει τους καρπούς. Θα το αφήσουμε έτσι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ??? ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ??? Ε?? ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? 8 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.