Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ετοιμότητα για τη μεταφορά των μαθητών στο νομό Φλώρινας

Σύσκεψη για τη μεταφορά των μαθητών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτριου Ηλιάδη. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης σύσκεψης διαπιστώθηκε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς η ετοιμότητα που υπάρχει ώστε οι μεταφορές να γίνουν κανονικά και χωρίς προβλήματα.
Όπως μάλιστα δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλιάδης: «το συμπέρασμα της σύσκεψης είναι ότι στις 12 του μηνός, με την έναρξη των μαθημάτων, θα είμαστε σε ετοιμότητα να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη μεταφορά των μαθητών.
Αυτό που θέλω να ζητήσω από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς είναι όλοι μαζί, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, να σκύψουμε πάνω για να το λύσουμε άμεσα.
Με τις συγχωνεύσεις των σχολείων καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι τα προβλήματα θα είναι πολλά και ποικίλα. Εκεί ακριβώς θέλω τη συνεργασία.
Συμφωνήσαμε με όρους ειλικρίνειας και η 12η Σεπτεμβρίου θα μας βρει έτοιμους. Γι’ αυτό τόνισα και προς όλους ότι η μεταφορά των μαθητών είναι ένα στοίχημα με την κοινωνία, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός του κ. Ηλιάδη, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Ευάγγελος Σταυρίδης, ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνος Μωυσιάδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρεσπών κ. Αλέξανδρος Τράσιας, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Νώτας, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Τζώτζης, εκπρόσωποι των σωματείων ΤΑΞΙ και των ΚΤΕΛ υπεραστικών και αστικών γραμμών, τουριστικοί πράκτορες, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

1 σχόλιο:

  1. Ποιοι ειναι τελος παντων αυτοι οι υπηρεσιακοι παραγοντες που σαν μαιδανοι στηνονται σε καθε συσκεψη?Τι επιδιωκουν, δεν εβαλαν μυαλο απο τα παθηματα της χωρας? Ρε θα πεσει ξυλο στο τελος.Ανθρωπακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.