Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλες εμφανίσεις από τους αθλητές του «Παγκράτιον»

Επέστρεψε η αποστολή του συλλόγου Α.Σ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ από τους προκριματικούς αγώνες καράτε Βορείου και Κεντρικής Ελλάδας που έγιναν στο Αρμένιο της Μαγνησίας την Κυριακή 4/9/2011. Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Κορομπίλης Γεώργιος. Οι αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν ήταν ο Βύρων Σίσσης στους έφηβους ο Κων/ος Τσομπανόπουλος και ο Ηλίας Τσαρτσιταλίδης στους Νέους άνδρες.¨
Η αποστολή του συλλόγου είναι πλέον πολυεπίπεδη αφού συμμετοχή έχει και ο Νικόλαος Κορομπίλης σαν Διαιτητής πλέον.
Εκεί οι αθλητές μας έκαναν καταπληκτική εμφάνιση σφραγίζοντας 2 από τα τρία εισιτήρια για τους τελικούς της Αθήνας την επόμενη Κυριακή 11/9/2011.
Αγωνιστικά, τους αγώνες ξεκίνησε ο Βύρων που τελικά κατετάγη 4ος και έχασε την πρόκριση για έναν πόντο, εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής του συλλόγου έπαιζε κυριολεκτικά με ένα πόδι. Στην συνέχεια ο Ηλίας σε έναν πολύ δυνατό τελικό σφράγισε το εισιτήριο του με τον καλύτερο τρόπο κερδίζοντας 2 – 0 και κρέμασε στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο.
Στον τελευταίο αγώνα για τον σύλλογο ο Κων/ος στον τελικό έχασε 3 – 2 στην παράταση παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο και το εισιτήριο για τους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Αθήνα.
Στους τελικούς οι δυο αθλητές του συλλόγου θα διεκδικήσουν μια από τις δυο θέσεις ανά κατηγορία που θα τους οδηγήσουν στους Βαλκανικούς αγώνες που θα γίνουν στην Κύπρο στις 22/9/2011.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά μας και στον προπονητή μας για τις χαρές που συνεχίζουν να μας δίνουν, θέλω όμως να σταθώ στην απόδοση του Βύρωνα ο οποίος έδωσε πραγματική μάχη με όλα τα στοιχεία εναντίον του,ήταν η πρώτη του συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία, η κατηγορία του ήταν η μεγαλύτερη σε συμμετοχές, ο χρόνος αποθεραπείας ελάχιστος και έπαιξε 5 αγώνες με ένα πόδι. Η δική μας γνώμη ήταν να μην κατέβει στους αγώνες όμως η θέλησή του και το πείσμα του τον έφεραν ένα βήμα πριν την πρόκριση. Μας έπεισε όλους πως την επόμενη φορά το εισιτήριο θα είναι δικό του και του το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, για τους άλλους δυο τι να πει κανείς; Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στα παιδιά στους τελικούς και να γυρίσουν με το εισιτήριο των Βαλκανικών αγώνων.
Να δώσω και τα συγχαρητήριά μου στον Νίκο Κορομπίλη ο οποίος συμμετείχε σαν διαιτητής έχοντας μάλιστα και άριστη επίδοση στους αγώνες που διαιτήτευσε.
Τσαρτσιταλίδης Ηλίας (αθλητής): Οι αγώνες ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, αφού συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκρισή μου, μπορούσα και καλύτερα αλλά δεν ξέρω γιατί στον τελικό δεν μου βγήκαν όλες οι τεχνικές ήμουν λίγο εκτός εαυτού (ίσως επειδή είχα είδη πάρει την πρόκριση), κέρδισα όμως και τώρα ο επόμενος στόχος είναι το εισιτήριο για τους Βαλκανικούς. Στεναχωρήθηκα λίγο για τον Βύρωνα, όμως έπαιξε έξυπνα με τακτική και έχασε στον πόντο αν και σοβαρά τραυματίας, είμαι σίγουρος πως την επόμενη φορά θα είναι στο βάθρο.
Υπόσχομαι πως μαζί με τον Κων/νο θα τα δώσουμε όλα στην Αθήνα ώστε να γυρίσουμε με τα εισιτήρια για τους Βαλκανικούς της Κύπρου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Δάσκαλό μας sensei Γεώργιο Κορομπίλη που χωρίς τις γνώσεις που μας έδωσε δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.