Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Ε.Σ.Π.Α. η κατασκευή του 3ου νηπιαγωγείου Αμυνταίου

Η ένταξη του 3ου Νηπιαγωγείου Αμυνταίου στο Ε.Σ.Π.Α. είναι ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη του Αμυνταίου. Ο Δήμος Αμυνταίου, μετά από μία δύσκολη περίοδο προετοιμασίας της μελέτης και των απαραίτητων αδειοδοτήσεων, κατάφερε να εντάξει στο πρόγραμμα τη χρηματοδότηση του έργου «Κατασκευή 3ου Νηπιαγωγείου Αμυνταίου», προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην εξυπηρέτηση των νηπίων και των οικογενειών τους στην πόλη του Αμυνταίου.
Η κατασκευή του 3ου Νηπιαγωγείου θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Αμυνταίου, που είναι ο δικαιούχος του προγράμματος και φορέας υλοποίησης του έργου. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1.250.000€, στη δημοπράτηση του οποίου ο Δήμος Αμυνταίου θα προχωρήσει άμεσα.
Το κτήριο του 3ου Νηπιαγωγείου Αμυνταίου θα είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες παιδαγωγικές ανάγκες και θα διαθέτει επαρκείς χώρους, τόσο για τις εκπαιδευτικές, όσο και για τις διοικητικές και υποστηρικτικές ανάγκες των νηπίων.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, που με την τεχνογνωσία τους και επαγγελματική ευσυνειδησία παρακολούθησαν όλες τις φάσεις της μελέτης, των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων και της ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ, γιατί ήταν ένα δύσκολο έργο και απαιτήθηκαν πολλές αλλαγές μέχρι να καταφέρουμε το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Δακή, για την υπογραφή ένταξης του έργου» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.