Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τοποθετήθηκαν τα κολωνάκια υπό την επιτήρηση της Αστυνομίας

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς συνεργεία του δήμου τοποθέτησαν κολωνάκια στο μέσο του οδοστρώματος παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και υπό τις διαμαρτυρίες εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου.
Τελικά, το έργο ολοκληρώθηκε όμως οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου, της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών, του Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Σωματείου Αρτοποιών, μαζί με το δικηγόρο τους Π. Αλτίνη κατέθεσαν μήνυση κατά ανθρώπων του δήμου, θεωρώντας το έργο παράνομο. Ενδεχομένως και μέσα στην ημέρα να ακολουθήσουν συλλήψεις.
Βασικό αίτημα των διαμαρτυρόμενων ήταν η ολιγοήμερη παράταση στην εκτέλεση του έργου και μέχρι να επιστρέψει ο δήμαρχος στη Φλώρινα, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους.




9 σχόλια:

  1. Διαίρει και βασίλευε Βοσκόπουλε. Άρχοντας είσαι.

    Θα τους βάλεις όλους να τρώγονται μεταξύ τους και ίσως, ίσως λέω, να μην ασχοληθεί κανείς με τα δικά σου θέματα στο τέλος.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΓΕΛΙΑ...
    ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
    Υ.Γ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο για 30 μ...ς με καταστηματα πρεπει να αναστεναζει ολοκληρη η πολη. τοσα χρονια που μας ΕΚΛΕΒΑΝ στα φανερα καλα ηταν? τωρα τους ηρθε το ενδιαφερον γιατι αλλοι πανε μπιτολα και αλλοι σε αλλες πολεις της Ελλαδας? οχι κυριοι δεν σας κανουμε την χαρη.ειτε με κολωνακια ειτε χωρις ειτε ακομη με πεζοδρομο,η μοιρας σας ειναι πλεον γραμενη!! εχετε σβησει και σας φταιει ο δημαρχος...οι υπαλληλοι ..ο κοσμος κλπ.
    βαζετε συλλογους μπροστα ενω οι αλλοι καταστηματαρχες ουτε καιγονται.αν ειχατε και εσεις σε αλλο δρομο τα μαγαζια...την παπια!!
    ''δωσατε''τοσες λυσεις αντι για κολωνακια να εφαρμοσθει αλλο συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3 Αυγούστου 2011 8:43 π.μ. το όνομα σου παρακαλώ? Και αν νομίζεις ότι για λάθος αποφάσεις του δήμου και για συμφέροντα που εξυπηρετείς εσύ και το κάθε σαν και εσένα οι έμποροι δεν θα κάνουν την δουλεία τους είσαι γελασμένος. Επίσης τα άτομα είναι πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις . Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν μπορεί να γίνετε η προμήθεια των καταστημάτων και η διανομή και δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο στον ορίζοντα για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Πρώτα ενημερώσου για το κάθε θέμα και μετά μπες και γράψε την μ……α σου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα καταστήματα τα λες έξω από τα δόντια 8:43.

    Για τις καφετέριες που ρουφάν τις τσέπες του κοσμάκη προσφέροντας "τα τούβλα και τις οικοδομές" απέναντι όταν τους πληρώνεις σαν μ...ας 4-5 ευρώ την μπύρα, τι έχεις να πεις;

    Σου προσφέρουν θέα και τα σκας; Ή απλά γίνεται όλο και πιο IN το να γινόμαστε μα...ες όταν μας πιάνουν τον κ..ο, χωρίς να μας προσφέρουν τίποτα;

    Γ..ώ τα συμφέροντα της νύχτας σε αυτή την πόλη. Ο ένας βγάζει τα μάτια του άλλου.

    Πως θα δουλέψουν με τα κολωνάκια οι καταστηματάρχες; Από αυτούς που πάνε μετά τον καφέ για ψώνια "στο κέντρο της πόλης"; Oι περισσότεροι ή χλιδάνεργοι είναι ή τους τα αγοράζει η μάνα τους όταν βγαίνει και πάει με το πάσο της να ψωνίσει.

    Ένα μυαλό έγινε η Μακεδονία. Ψωμιάδης > Μπουτάρης > Βοσκόπουλος και ΣΙΑ.

    Όλοι οι τυχοδιώκτες εξουσία.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητοι φιλοι,ειλικρινα ο εφοδιασμος καταστηματων ουτε καν με ενδιαφερει. διοτι δεν μου προσφερουν τιποτα να τους λυπηθω!! οι κατοικοι των εν λογω δρομων θα βρουνε την λυση για 1 φορα στους 2 μηνες για καυσιμα.
    οσον αφορα για τον καφε που λεει ο αλλος,απλα δεν τους καθομαι!!! αν θελω καφε παω σαλονικα με 20€ αεριο και ειμαι τζαμπα μαγκας και κανω ΟΛΑ μου τα ψωνια!!!.ουτε στους γυφτους σκοπιανους αφηνω φραγκα.
    οταν θελω να διασχισω τον δρομο,δεν θελω να περιμενω σαν ηλιθιος τον καθε μλκ που μπαινει στα μαγαζια σας! και αν δεν ειστε 30 ειστε 40, ε και??
    π.χ αν θελω παπουτσια απο τον γνωστο διπλα στο λυγκος δεν θα παρω?τα κολωνακια ενοχλουν? αλλα οχι! δεν του στηνομαι!! γιατι μλκς ολοι σας μια ζωη μας ανεβαζατε.
    ΚΑΦΡΟΙ ηρθε η ωρα να αρχισετε να τρωτε απο τα ετοιμα που απο εμας τα κλεψατε. και ευχομαι πολυ συντομα να δειτε τι εστι φτωχια!!

    ενα πρωην θυμα της αγορας της φλωρινας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 Αυγούστου 2011 7:30 μ.μ. Να πας και Θεσσαλονίκη να βρεις δουλεία και να σε πληρώνουν εκεί και άλας. Γέλιους σαν και εσένα δεν έχει ανάγκη η πόλη μας. Νομίζεις ότι είπες και κάτι τώρα και περνιέσαι για έξυπνος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εμ βεβαια...τωρα που δεν μας αρμεγεις ειμαστε γελοιοι..
    απλα σκεφτεσαι σαν κλασικος ηλιθιος φλωρινιωτης ανθρωπε μου. ζω και δουλευω και θα δουλευω εδω. και χαιρομαι που νιωθεις οτι ζω εις βαρος σου ωστε να καταλαβεις καποια πραματα.
    το 80% συμφωνει απολυτα με την τοποθετηση,αυτο κοιταω και αυτο ειναι που εχει σημασια.
    τωρα το μονο που μπορω να κανω εγω προσωπικα...να σας κανω δωρο τα λουκετα για τα μαγαζακια σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ υπάλληλος είμαι αλλά ιδιωτικός και έχω την ικανότητα να καταλάβω ότι αν κλείσουν τα μαγαζιά θα χάσω την δουλεία μου. Και αφού είσαι τόσο στενόμυαλος σε σημείο που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όλα συνδέονται δηλαδή αν κλείσουν τα μαγαζιά στην Φλώρινα αργότερα δεν θα έχεις εσύ δουλεία γιατί θα ερημώσουν οι πόλις είσαι άξιος της μοίρας σου. Αλλά να σε δω αύριο μεθαύριο που το παιδί σου μπορεί να απασχολείτε στον ιδιωτικό τομέα τι θα λες . Πάντως αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω και χώρες στο εξωτερικό για να δεις πως πραγματικά δουλεύουν και σκέπτονται και άλλοι άνθρωποι…. Μπας και κάνει κάποιος πιο έξυπνος και άξιος από εσένα την δουλεία σου γιατί οι μ……ες σε αυτήν την χώρα είναι περισσότεροι και από τους ανέργους!!! Υ.Γ όταν δίνεις εριστικές απαντήσεις να περιμένεις κάτι ανάλογο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.