Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Βρήκε στέγη η δημοτική κοινότητα Φλώρινας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρόεδρου του συμβουλίου Κωνσταντίνου Ρόζα, η έδρα του γραφείου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού Καταστήματος (Μεγάλου Αλεξάνδρου 97) και λειτουργεί καθημερινά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (07:30 π.μ. – 15:00).
Το τηλέφωνο της έδρας του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας στο οποίο μπορείτε να απευθύνεστε είναι το 2385351018 . Ο ίδιος αριθμός λειτουργεί και ως τηλεομοιότυπο (fax).

3 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΤΕΓΗΣ...ΔΗΜΑΡΧΕ!!!ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο! Αντε με το καλο παιδιά και σύντομα με ένα νέο δημαρχείο ώστε να γυρίσουν και οι υπηρεσίες στη Φλώρινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρά ; Πώς έγινε το ...Θαύμα; Πέρασαν 7 μήνες σχεδόν για να στεγαστουν !!!! Καλή αρχή κ Ρόζα και σύντομα να δούμε στεγασμένο και το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου στην είσοδο της πόλης , εκεί στο κύκλο. ¨Αν και το βλέπω κομμάτι δύσκολο. Η δημοτική έχει αρμοδιοτητες και ένα ναί ποιές είναι; ώστε αναλόγως να σας απευθυνόμαστε ασχετο σχετικό σχόλιο.....Σάν τις ΔΕΚΟ έρχεται κατάμαυρο Καλλικρατικό Μνημόνιο και εκεί έχει να δούμε οι πολίτες σημεία και τέρατα και να υποστούμε νέα χαράτσια ..άσχετο με το θέμα..βλέπω δήμαρχους σύμβουλους τοπαρχες βιγλάτορες και λοιπούς αυλάρχες να το βάζουν στα πόδια...ήδη αρχίζει το γαιτανάκι ..μνημόνιο και στους καλλικρατικους δήμους έρχεται κώστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.